Новини - Блог

Комплексът е построен до града върху билото на хълм, сред борова гора. Особеното на местонахождението е, че при изкопните работи за хотела е открита огромна каменна колона /височина 8м и диаметър около 1м/. С тази отлична монолитна изработка, преди около 3000 години е маркирано мястото където е построен хотелът.
Неизвестни са причините, но всички гости на комплекса се радват на спокоен и здрав сън, особено важи за деца.

Парк хотел "Бора" предлага на своите клиенти уютна атмосфера и панорамна конферентна зала за провеждане на семинари и бизнес мероприятия.

В комплекса работи без почивен ден панорамен ресторант със 100 места, бар и лятна тераса със 70 места. Организират се професионални и семейни тържества, коктейли, сватби, кръщенета, юбилейни годишнини. Кетъринг. Очакват Ви великолепна кухня, отличен оркестър, уютна обстановка, впечатляваща панорама. Вие го заслужавате.

Комплексът разполага с 9 двойни стаи с допълнително легло, 4 апартамента с кръгли спални и канапе - легло. Всички стаи са оборудвани с климатик, мини бар, телевизор, телефон, тераса, санитарен възел с вана. Обслужване по стаите.

 Комплексът предлага:

 • балнеоложки услуги;
 • хидромасаж с минерална вода;
 • тангентор;
 • джакузи;
 • солариум;
 • сауна;
 • закрит и открит плувен басейн;
 • плаж;

Ключови думи

Ариес Старс ЕООД се занимава с тониране на бои и тониране на латекс. Предлага цветови решения за всички Ваши мечти. Достатъчно е само да изберете подходящия за вас цвят, а с всичко останало ще се справят нашите търговски сътрудници. Скорост на изпълнение – тонирането на продуктите се извършва за минути. Гарантираме високо качество на добра цена, повторяемост на избрания от клиента цвят и отлична устойчивост на атмосферни влияния.

Ариес Старс ЕООД предлага на своите клиенти компютърното тониране на бои и латекси за вътрешно и външно боядисване, а също така и на автобои. Това осигурява бързо, точно и качествено постигане на желания от клиента цвят за интериорно и екстериорно боядисване. В магазина на фирмата ще откриете и всичко необходимо за боядисването. Всички видове четки, мечета и ванички.

Ариес Старс ЕООД предлага: Тониране на качествен гръцки латекс Тониране на автобои Лакове Мазилки Голямо разнообразие от цветове Контакти Адрес: Севлиево 5403, ж.к. Митко Палаузов, бл. 24 Телефон: 0885 331 286 Уеб сайт: www.facebook.com/ludmil.georgiev.50 E-mail: danail073@abv.bg

Ключови думи

Изключителна новост на инфраред печките Veito на пазара е факта, че те не се влияят от климатичните условия. Поради тази причина те могат да се монтират в банята и на открити места, където има влага. Подходящи са за монтиране в спа комплекси и поради наличието на реотан, който излъчва инфраред лъчи, топлината прониква в кожата и подобрява кръвообръщението. Огромно предимство на продуктите е, че притежават сензор за защита при падане и спестяват 50 % от изразходената енергия. Могат да се монтират вертикално на стена. Изключително удобни са за пренасяне и заемат много малко място. Всички части се побират само в една кутия. Гаранцията на печката е 5 години.

 

Защо Veito ?

Икономичен: До 50% спестяванне на топлинна енергия.
Изцеление:Въглеродените инфрачервени нагреватели имат терапевтичен ефект. 
Mодерна технология: Тих, икономичен, надеждна работа, високо качество на електроника и здрав корпус с превъзходни характеристики, карбоновите инфрачервени нагреватели Veito са най-добрите в своя клас.

VEITO ВНИМАНИЕ!!!
-ЕДИНСТВЕНАТА ПЕЧКА В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ВОДА.
-ЗАГРЯВА ЗА 5 СЕКУНДИ
-СЕНЗОР ПРОТИВ УДАР
-5 И 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
-РАБОТИ ПРИ (- 20 ГРАДУСА)
-НЕ ИЗСУШАВА ВЪЗДУХА
-БЕЗШУМНИ
-СПЕСТЯВА 50% ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ( СЕРТИФИКАТ ОТ ACADEMY CONSULTING GROUP)
-ПОДХОДЯЩИ КАКТО ЗА ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ ТАКА И ЗА ОТКРИТИ ПЛОЩИ
-ПОДХОДЯЩИ ЗА БАНЯ

 

Защо инфрачервени нагреватели ?

Инфрачервената топлина, топли мебелите и въздуха и е изключително безопасна, удобна и ефективна.
Комфортни: Инфрачервените вълни се абсорбират до 80% от предмети в стаята. Това е е причината да се чувствате по-комфортно.
Икономически: Инфрачервените топлинни вълни се разпределят равномерно във цялото помещение, този процес на затопляне може да спести до 50 % енергия, независимо от разположението на уреда.

Здравословни:
- Инфрачервените лъчи проникват във кожата и подобряват кръвообщението. 
- Намалява мускулните и ставни болки 
- Релаксира мускулни контракции 
- Увеличава гъвкавостта
- Увеличава скоростта на потока на кръвта;

Ключови думи

Къща за гости "Ненчова къща" град-музей Копривщица. Предлагаме Ви апартамент, 5 двойни стаи, навес с барбекю и малко дворче. "Ненчова къща" работи целогодишно. През зимния сезон разполага със собствено отопление. Живият огън в камината ще Ви пренесе години назад, а уютът, спокойствието, удобството, гостоприемството и чистотата ще Ви накарат да се връщате пак и пак, тук - в Ненчовата къща, вплела вековете и съвремието в едно! Стаи на "Ненчова къща": Всички стаи притежават: - Санитарен възел; - TV с кабелна; - Локално парно за зимните дни; - Интернет; Могат да се ползват ютия и сешоар. Допълнителни услуги: - Възможност за наемане на екскурзовод; - Възможност за наемане на ездитен кон; Eкстри - Баня / Тоалетнa - Балкон / Тераса - Сателитна телевизия.

Kъща за гости"Ненчова къща" град-музей Копривщица се намира в непосредствена близост и възможности за туризъм в област Пазарджик градовете Стрелча и Панагюрище. Контакти Адрес:град Копривщица, ул. Михайл Цицелков 18

Ключови думи

Туристическа агенция “ ГЛОБУС ТУР “ офис “ФИНЕС”, притежава удостоверение за регистрация на туроператор №03638 и задължителна застраховка “ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА” съобразно чл. 42 от закона за туризма. Фирмата е основана през 1995 г. с основна дейност: > Екскурзии в страната и чужбина > Почивки в страната и чужбина > Организиране на семинари и конгреси > Посещение на изложби и панаири > Ученически екскурзии, зелени училища, бели училища, морски лагери.

Офисът на Глобус тур Шанс 95 е с основна дейност почивки и екскурзии в страната и чужбина; посещения на изложения и панаири; езикови практики и лагери в страната и чужбина; ученически екскурзии и зелени училища; продажба на самолетни и автобусни билети. Адрес на офис "Финес": гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ 29 Телефони: 0878 515 301 02 980 69 59 02 981 13 83 02 980 44 10 E-mail: globus_tour@abv.bg Website: www.globustour-finess.com Адрес на офис "Шанс 95": гр. София, ул. 'Пиротска' № 16 партер Телефони: тел./факс 02/ 9800465 тел. 02/ 9812779 GSM 0888 87 16 23 GSM 0878 977 550 GSM 0878 100 093 E-mail: chance_95@abv.bg Website: www.chance95bg.com

Ключови думи

К и С ПРОПЪРТИ КОНСУЛТ ООД е консултантска фирма, която съсредоточава усилията си върху подготовка и управление на инфраструктурни екологични проекти. Предлагаме най-ефективните технически и практически приложими решения в зависимост от обхвата и целта на поставената от клиента задача.

Услуги


Участвайки в етапите от жизнения цикъл на даден проект – от извършване на предпроектните проучвания  до предоставяне на самите решения и до изпълнение на проекта, ние гарантираме спазване на екологичните норми и се ангажираме да защитаваме интереса на нашите клиенти.

Нашият стремеж е да предлагаме пълен набор от консултантски услуги в областта на екологията, устойчиво развитие, управление на околната среда и развитие на инфраструктура. В отговор на бързо променящите се условия на заобикалящата ни среда ние непрекъснато търсим възможности за разширяване и развитие на дейността в регионален и глобален мащаб.

В тази връзка К и С ПРОПЪРТИ КОНСУЛТ ООД предлага представителство на чуждестранни фирми в България и търси различни форми за съвместна дейност с потенциални партньори.

Ключови думи

 

Театърът поддържа годишно над 20 заглавия в репертоара си, като изнася повече от 500 представления и подготвя до 6 нови постановки всеки сезон, представяйки висококачествени спектакли за деца и възрастни пред повече от 50 000 зрители годишно.

 

Художествената продукция на театъра е изследвала всеки жанр и стил - от куклената миниатюра, музикалната приказка, пантомимата, театърът на сенките, комедията, сатирата, гротеската до героико-епическата пиеса. Трупата е изиграла и поддържа в репертоара си незабравими спектакли по класически произведения от Шарл Перо, Вилхелм Хауф, Ханс Кристиян Андерсен, Екзюпери, Пушкин, Бокачо, Толстой, Шекспир, Братя Грим, Голдони, Молиер, както и от много български автори, отдавна влезли в съкровищницата на драматургията за деца – Валери Петров, Йордан Радичков, Рада Москова, Борис Априлов, Иван Теофилов и др.


Трупата е спечелила любовта и верността на своята публика, заедно с множество национални и международни награди, изграждайки репутация на театър с високи художествени и професионални достижения.

Ключови думи

При нас може да намерите богата гама от златни бижута и аксесоари :

 • Дамски златни пръстени
 • Мъжки златни пръстени
 • Златни обеци
 • Златни синджири
 • Златни Медальони
 • Златни зодии
 • Златни гривни
 • Златни Колиета

Всички бижута могат да се комбинират със скъпoценни или полускъпоценни камъни.

Предлагаме:

 • Изработка на златни бижута по-поръчка
 • Поправка на златни бижута
 • Изкупуване на злато

Ключови думи

Къща за гости „Огняновата къща” Ви предлага спокойствието на Балкана, поднесено в стар автентичен български стил в центъра на България.  Къщата има 200 годишна история, като в момента е реставрирана и предлага всички удобства на гостите си в своя уникален вид.

Къщата разполага с две механи – едната е по-малка и уютна, а другата механа е достатъчно голяма за да събере весели компании от 15-16 човека, и всяка от тях си има собствена камина и телевизор със сателитен приемник. Кухните също са две – в тях има всякаква необходима посуда и уреди за самостоятелно приготвяне на храната.

Стаите за 6 двойни, някои снабдени с единични легла и други със спални, като всяка стая разполага със собствен санитарен възел, сапунчета, спално бельо, малки и големи хавлиени кърпи.

Пълноценна почивка предстои на нашите гости около басейн с изворна вода, събирайки слънчеви лъчи, излегнати на шезлонг в прегръдките на зелената градина.

Терасата на къщата открива пред посетителите красива панорамна гледка и хапване на открито, заобиколени от чист планински въздух. Къщата за гости „Огняновата къща” се намира на 5 км. от гр. Габрово – с. Горнова могила, в посока планинския комплекс Узана . Самото село е в подножието на историческите Моровешки скали до стар римски път. В непосредствена близост са Национален парк “Централен Балкан“ и Природен парк „Българка“, които са сърцето на Стара планина.

Парковете разполагат с множество актуални маршрути и туристически пътеки с голям брой предпазни съоръжения, заслони, кътове за отдих. Природата в тази част на Балкана е изключително разнообразна на животински свят, като дават убежище на редки и застрашени видове. Създадени са специализирани маршрути за конен и велосипеден туризъм, за наблюдение на специфична флора и фауна, за наблюдение на историческите и културни забележителности, разположени на територията на Парковете, и т.н. За любителите на лова и риболова има специални места, където биха могли да се отдадат на хобито си.

Ключови думи