Новини - Блог

Добре дошли в Пицария Поли! Нашите пици са вкусни и винаги топли. Атмосферата в ресторанта е автентична и релаксираща. Ще ни намерите лесно.

Пицария Поли   

Разполагаме със 140 места. Има и достатъчно места за паркиране. Ние сме традиционен символ за любителите на италианската кухня и оригиналния стил в менюто и интериора.

Ключови думи

Резервирайте в бистро Happy House за Вашето частно парти или просто се забавлявайте с приятели в страхотна компания и уютна обстановка!

Ключови думи

Рибен ресорант La Veranda е един от най-добрите в Пловдив.
Морските дарове, които предлагаме, се приготвят пред клиента, който сам избира храната си от изложените предложения и как тя да бъде приготвена. Главният готвач приема предизвикателства с удоволствие и успява да омая всички.
Интериорът се базира на морски тематичен декор, който поддържа обстановка за насладата от, предлаганите от нас, морски дарове. 

Ключови думи

ПицарияТаралежа държи на специалното отношение към всеки клиент. Вашите конкретни желания, изисквания и предпочитания са приоритет за нас.

Предламе голям асортимент от пици, скара, салати, спагети, сачове и прекрасни топли предястия. Ние сме едно от малкото заведения, предлагащи "table bar" с вместимост 2,5 литра, който Ви предоставя възможността сами да си наливате бира докато седите на масата си с приятели.

Работим с пресни и качествени продукти от утвърдени доставчици.

Ключови думи

Разположен в сърцето на София, бар PUBLIC организира нощни мероприятия, фокусирани върху вкусни коктейли, както традиционни, така и нови и свежи. Елегантният интериор е изграден от колекция тъмна дървесина и лилави елементи, комбинирани с отворена тераса. В четвъртък, петък и събота ни гостуват диджеи.

Ключови думи

При нас залогът е висок, а именно вкусната храна, поднесена с финес и предразполагащата към домашния уют обстановка.

Ключови думи