Новини - Блог

Д-р Михаил Онов извършва:

 • почистване на зъбен камък
 • обтурации от фотокомпозит
 • лечение на пародонтити и гингивити
 • ендодонтско лечение (кореново лечение)
 • екстракции на зъби
 • подвижно зъбопротезиране
 • неподвижно зъбопротезиране
 • избелване на зъби
 • профилактични прегледи

Работи с НЗОК.

Ключови думи

Дом за стари хора „Уют“ се намира в град София, в подножието на планина Витоша сред живописната природа на елитния квартал Драгалевци. В непосредствена близост има спирка на автобус! Дом за възрастни хора „Уют” е от 2006 година и е лицензиран от Министерството на труда и социалната политика и Агенция за социално подпомагане, и отговаря на всички Европейски стандарти. Домашен уют, грижи и спокойствие! Това има в дом за стари хора Уют в две къщи една до друга и двор от един декар. Притежава всички условия за комфортен престой на възрастни хора.

Дом за стари хора Уют е мястото, където Вашите родители могат да запазят независимост, да получат спокойствието и грижите, които заслужават! Домът разполага с 10 стаи в две къщи, 4 бани с тоалетна, голяма веранда и просторна градина с изглед към планината и на втория етаж. Домът разполага с ограден двор, пълен с зеленина, цветя, пейки, има и басеин, където нашите клиенти могат да се отпуснат в спокойна среда .

Домът е с капацитет от 37 места. Дом за възрастни хора „Уют” разполага с рехабилитатор, и медицински кадри, които във всеки един момент са готови да окажат социални услуги на нашите домуващи при повикване и при необходимост. Нашата цел е да поддържаме и продължаваме живота на възрастните хора, да се чувстват по-млади, щастливи и доволни. Нека нашия дом е и ваш дом! адрес: гр. София / кв. Драгалевци ул. Екатерина Божилова 9А и ул. Крушова градина 47

Ключови думи

Аптека Стадиона изпълнява своите дейности с качество и коректност, а фармацевтичните продукти са на отлични цени. Разполага с екип от квалифицирани фармацевти, които ще Ви окажат квалифицирана помощ или консултация при нужда. Билгет ООД работи и със здравната каса, което е с цел удобство на клиентите.
Аптека "Стадиона" е подходящият избор при необходимост от закупуване на минерали, витамини и лечебна козметика за хора на всякаква възраст.

 

 

 

Ключови думи

октор Магдалена Шаламанова е лекар – специалист по дентална медицина в град Ямбол. Стоматологът извършва за своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги като: терапевтична, хирургична, ортопедична и естетична стоматология. Доктор Магдалена Шаламанова извършва за своите клиенти терапевтична стоматология в своя кабинет в град Ямбол. Тази стоматология се занимава консервативното лечение на зъбите. Именно лекарите, занимаващи се с терапевтична стоматология надеждно охраняват здравето на Нашите зъби. Основната задача на специалистът по терапевтична стоматология Доктор Шаламанова се явява лечението Доктор Магдалена Шаламанова практикува:

-Терапевтична стоматология лечение на кариеси, почистване на зъбен камък с ултразвук, лечение на венци и т.н.

-Детската стоматология е част от денталната медицина, при която зъболекарят извършва манипулации като лечение на млечни зъби, пломбиране и други услуги при пациенти – деца.

- При естетичната стоматология фокусът на предлаганите услуги пада върху процедури свързани с красивата усмивка, за която най-важното са здравите зъби.

- Ортопедичната стоматология е съсредоточена върху зъбопротезирането – като например поставяне на мостове и коронки (керамични, циркониеви, от благородни сплави и т.н.)

- Хирургична стоматология хирургични процедури от денталната медицина като лечение на проблеми в лицево-челюстната област, лечение на корени и възпаления по зъбите, вадене на еднокоренови и многокоренови зъби и др. 

Ключови думи

Здравето е резултат на много взаимносвързани фактори, някои от които зависят от нас, а други - не. Един от факторите, който със сигурност можем да контролираме, се явява най-ефективното и достъпно лекарство, с което разполагаме, а именно храната. Ние предлагаме:

- Природни продукти за лечение и профилактика;

- Детоксикиращи средства; - Имуностимуланти;

- Противоалергени;

- Високоекстрицирани фармацевтично чисти пектини и др.

Курсове и семинари Центърът разполага със ЗАЛА за срещи, презентации и курсове. При нас гостуват лектори и се провеждат семинари на различни теми. КАБИНЕТ за консултации със специалисти в различни области. Естествен лифтинг Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност. Йога за деца Развива координацията и силата на тялото, подкрепя емоционалното осъзнаване и развитие, изгражда социални умения, развива въображениет, подобрява координацията на лявото/дясно полукълбо на мозъка и др.

Ключови думи

Дентална клиника Smile Design разполага с екип от дентални специалисти в лицето на: Д-р Селар Франсис DDS, FAGD Д-р Франсис е роден на 18 декември 1964 г. в София. Получава дентално образование в Денталния факултет на Университета в Багдад през 1988 г. Преподава като асистент в отделението по протетика на същия факултет от 1989 до 1992 г. Получава докторска степен (DDS) от Университета в Калифорния, Лос Анджелис през 1996. От 2000 г. до 2005 г. посещава интензивно квалификационни курсове по дентална козметика, реконструктивна и имплантатна дентална медицина към Университета “Лома Линда” и Калифорнийския университет в Лос Анджелис. Специализант е на Американската академия по дентална медицина. Активен сътрудник на Американската академия по дентална козметика, Aмериканската дентална асоциация, Калифорнийската дентална асоциация и Американската академия по остеоинтеграция. Настоящ председател и основател на Българската академия по дентална козметика. Клиничен инструктор в Dawson Academy Europe за естетика и оклузия. В момента е специализант за магистърска степен MS по Дентална Естетика в “Kings Colleg” of London dental school.

Ключови думи

Дом за възрастни хора ЕМ-ДЖИ ЛАЙФ отвори врати в края на 2009 година. Сградата пансиона за стари хора е новопостроена, проектирана специално за целта. Старческият дом разполага с голям и поддържан парк, подходящ за една пълноценна почивка. Достъпът на хора с увреждания е улеснен. В пансиона за стари хора има хидравличен асансьор с висока степен на обезопасеност. Звуковата система за сестринско повикване във всяка стая, над всяко легло, както и съвременната система за пожароизвестяване, подпомагат непрекъснатият надзор над здравословното състояние и безопасност на нашите клиенти. Старчески дом Почиващите могат да се радват на стая със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизор и топло обслужване. На всеки етаж има дневна с трапезария за хранене и медицински кабинет. Предвидени са различни културни и развлекателни мероприятия за възрастните хора, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране. Домът приема възрастни хора за гледане и за кратки периоди от време, докато вие сте на почивка, за празничните дни или за уикенда. Настаняването се осъществява след сключване на договор за услуги. 

Ключови думи

 • Американски здравен модел

  Медицински Център АмериМед е основан от трима Български медици с успешна, 25-годишна кариера в САЩ и Швейцария, които пренасят Американския здравен модел и тяхната дългогодишна медицинска експертиза в България.

 • Персонално отношение

  Основна задача на медицинския център e всеки пациент да е подробно информиран и да е в постоянен диалог с екипа ни. Върховно право на пациента е бъде реален участник в процеса на собственото си лечение и всички решения свързани с него.

 • Пациента е на първо място

  Мисията на нашия Медицински Център е пациентът да бъде приет с уважение и учтивост. Ефективността и нашите усмивки ни правят различни. Това е нашият почерк и обещание към вас.

 • Говорим вашия език

  Членовете на екuпа от Медицински Център AmeriMed говорят различни езици: английски, френски, немски, испански, турски, арабски. Това насочва, подпомага и улеснява нашите грижи и към чуждестранни клиенти, туристи и имигранти.

Ключови думи

Управител на здравното заведение е д-р Марианна Петрова Падарева. Болницата работи по клинични пътеки със НЗОК. В лечебното заведение работи екип от висококвалифицирани лекари, специализанти, медицински сестри и санитари, осигуряващи прием, консултации, профилактични прегледи и хоспитализация на пациентите. МБАЛ Царица Йоанна ООД се стреми да предоставя високо качество на медицинските услуги и утвърждаване на добрата медицинска практика.

Ключови думи

Д-р Ивайло Генев е специалист по дентална медицина и предлага стоматологични услуги на деца и бременни жени, естетична стоматология, хирургия, ендодонтия, парадонтология.
Работи с НЗОК.

Ключови думи