Новини - Блог

През годините фирма „ТРОЯ ТЕХ” ООД се утвърждава на пазара със свой собствен дизайн и функционалност на произвежданите маси и столове. Разполага със собствена база, оборудвана със съвременни машини. 
Към настоящия момент фирмата работи както за българския, така и за израелския, германския и гръцкия пазар.

Ключови думи

ЕС БИ ДИ ГРУП е производител и доставчик на Алуминиева и PVC дограма, външни и вътрешни щори, поликарбонатни конструкции, охранителни ролетки, гаражни врати, фасади и др.

Фирмата извършва висококачествен монтаж на предлаганите продукти. Има изградена собствена магазинна мрежа в страната и чужбина.

Разполага със собствена производствена база, автоматизирани поточни линии за производство на стъклопакети и PVC рамки, висококачествени немски машини, транспортни средства и висококвалифициран персонал, в резултат на което е в състояние да извърши качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки.

Всички операции за производството на PVC дограма са напълно автоматизирани, което повишава значително производствения капацитет (1000-3000 m² на месец при едносменен режим на работа.)

ЕС БИ ДИ ГРУП ООД има изградена дистрибуторска мрежа в Бургас и страната. Благодарение на установените контакти с архитекти, строителни фирми и проектанти, както и на високото качество на продуктите, които предлага, ЕС БИ ДИ ГРУП успешно се налага на пазара.

Фирмата е изградила коректни, трайни и взаимоизгодни отношения със своите доставчици и партньори, което е гаранция за стабилност  и предпоставка за постигане на все по-високи резултати. Ес Би Ди Груп ООД  е сред първите фирми в България  по обем на закупен материал от официалния  доставчик на този профил за страната - “АЛУПЛАСТ”.

Ключови думи

ТК “ЕЛКОН” – Русе е регистрирана през 1994 г. в РОС по Закона за кооперациите. В началото основната дейност на фирмата е производство на електроинсталационни изделия – в частност електрически разклонители, които намират пазар в Белгия, Франция, Германия и други страни. През 1998 г. ПТК “ЕЛКОН” купува база в град Борово и пуска в експлоатация механичен цех и цех за прахово електростатично боядисване и започва производство на метални изделия, които продава в Германия и Франция. От 2003 г. кооперацията разполага и с пресов цех, в който се произвеждат както детайли необходими за производството на електроинсталационните изделия, така и детайли за други фирми. ПТК “ЕЛКОН” ще продължава да се развива и занапред, като поставя все нови и по-големи цели за постигане пред себе си.

ПТК “ЕЛКОН” е основана през 1994 г. със седалище в град Русе. Основната дейност на фирмата е производствена, включваща следните направления: Електроинсталационни изделия като: – съединители двуполюсни многократни – щепсели – контакти – ключове Метални изделия от тръби и листов материал. Пластмасови изделия получени чрез шприцоване. Прахово електростатично боядисване. Оборудване Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит. Уменията им, комбинирани с техническите възможности на фирмата дават идеалната формула за разработка на различни изделия, в зависимост от нуждите и изискванията на клиентите ни. Изделията ни се изработват в съответствие с българските и международни стандарти и са апробирани в авторитетни лаборатории.

Ключови думи

Аполон 95 ООД произвежда мъжки костюми с най-високо качество за световни дизайнерски марки. Фабриката на фирмата разполага с най-съвременните мощности за пълен технологичен цикъл на производство.

Ключови думи

Gaby’s Kitchen предлага торти с домашен вкус,пасти,мъфини,и други сладки изделия.
Нашите изделия се приготвят от изцяло натурални продукти.

Ключови думи

Мандра СД “КОСТОВИ С-ИЕ ЕМК“ e oснована през 1991г.

Собственик на малката семейна мандра е майсторът сиренар Еню Стоилов Костов, който е в занаята от 1958 година. Завършил единственото в България практическо млекарско училище в град Пирдоп. Практикува и работи в мандри, където усвоява уменията на най-добрите Калоферски майстори сиренари и е считан за наследник на прочутата Калоферска школа.

Сиренето се произвежда от сурово краве, овче и козе мляко, доставено от подбрани фермери в района. Вкусовите качества на произведенето сирене е такова, каквото е познато от преди 50 години.
  

Продукцията се реализира на нашия пазар от оторизирани дистрибутори в страната.

Мандрата е лауреат на много награди и носител на 2 златни медала от Международния панаир в град Пловдив.

Ключови думи

Ние от "Марбо-08" ЕООД се занимаваме с производството на мебели от 1993 година. Предлагаме мека мебел, спални, кухненско обзавеждане, портманта, мебели за дневни, заведения, хотели, учебни заведения, офис обзавеждане и други. Освен стандартните модули, ние изработваме мебели, съобразени с размерите на съответното помещение и Ваше желание. Фирмата ни изработва, доставя и монтира мебелите.

Ние от мебели "Марбо-08" осъществяваме пряк контакт с клиентите си. Наш представител взема размерите на помещението за обзавеждане, изготвя проект и ценова оферта, което не ви обременява финансово. Цените зависят от вида на избрания от Вас материал, обема на поръчката и срока на изпълнение.Това позволява изпълнение на всяко клиентско желание и договаряне на крайна цена.
Материалите, които използваме, са ПДЧ (мат, гланц), MDF (мат, гланц, фурнирован, фолиран) и други.

Мебелите, произведени от "Марбо-08" ЕООД са с 3 години гаранция!

Ключови думи