Новини - Блог

Екип от професионалисти работят всеотдайно за добрия имидж на фирмата. Профисионалната работа на екипа се състои от самото начало или от възникването на идеята до самата реализация. Това включва: създаване на идеен проект създаване на 3Д визуализация оразмеряване производство монтаж Работи се с клиентите по индивидуален подход. За нас клиентът е на първо място. Фирмата работи с различни видове материали и различни форми: от криволинейно до овално – всички форми от фантазията на клиента. > Продукти Спални Кухни Детски стаи Холни секции Антрета Гардероби Тапицирани

Ключови думи

“ПРЕВЕНТА” ООД е смесена българо-френска фирма, изключителен представител на френските фирми “SACLA” и “EUROPROTECTION” и оторизиран вносител на лични предпазни средства и защитно облекло за България. Вече шеста година фирмата присъства убедително на пазара на стоки, осигуряващи надеждна защита на работещите. “Превента” предлага пълна гама лични предпазни средства, над 500 вида артикули пoстоянно на склад:

Ръкавици “Protegam” и “Eurotech-nique” - за малки, средни и значими рискове, за предпазване от механични наранявания, химически агресивни продукти, високи температури до 500°С (изработени от Kevlar и Nomex), ръкавици за заварчици. Новост на пазара е ръкавица за заварчици с кожа, обработена за трудногоримост - осигуряваща допълнителна защита на работещия.

Очила “Lux Optical”- удобни и ергономични, за защита на очите от попадане на механични частици с висока скорост, прах, пръски от киселини и основи, масла и лъчение.

Kаски “Opus” - ударозащитни, с финно регулиращи се околожки, ергономични, леки и удобни за носене, в богата цветова гама, с възможност за монтиране на допълнителни аксесоари.Защитни екрани от полипропилен, поликарбонат и метална мрежа за различни области на приложение - машиностроене, стъкларска и химическа промишленост, горско стопанство.

Антифони “Earline” - външни и вътрешни, с характеристики, позволяващи да се направи точния избор за всяка среда.

Дихателни маски “SupAir” - прахозащитни четвърт маски, панорамни и полумаски. Прахозащитните четвърт маски са с широк спектър на приложение от нетоксичен прах до токсични твърди субстанции и токсични аерозоли.

Панорамните маски “Secur”, позволяват свободен разговор по време на носенето им.

Защитни облекла “Storm Style” - костюми, манта и шуби от тъкани, едно и двустранно промазани, шуби и елеци от хидрофобирани тъкани с топли подплати и алуминизирана вата.

Костюми “Tayvek” за специална защита от ситнодисперсен прах и химически продукти.

Защитни обувки и ботуши без и с метални пластини в ходилото и бомбето, антистатични, масло и химически устойчиви.

Полиетиленови покривала с различна плътност и размери от 6 м2 до 96 м2, с възможност за добро прикрепване.


Фирмата гарантира:

  • контролирано качество, отговарящо на европейските норми;

  • бърза доставка - за стоки на склад и по поръчка;
  • конкурентни цени;

В работата с партньорите и клиентите си “Превента” акцентира на точността и отговорността при доставките, на постоянния контакт и коректност.

Ключови думи

Фирмата е основана през 1998год. Водещ фактор за основаването е магията на кафето. За нас кафето е една релаксираща сила. Тайната на кафето е в правилния подбор на сортовете кафе в съотношение за максимално извличане на неговия вкус и аромат. В зависимост от предназначението му е важно и неговото смилане. Производствената база е обурудвана по немска технология. Процесът се извършва в екологично чиста среда. Качеството е гарантирано от трипластова опаковка за запазване на аромата. Непрекъснатите ни контакти и допитвания с нашите клиенти ни стимулират към нови селекции за задоволяване на техните изисквания. Така успяваме да бъдем креативни. Фирмата има собствена дистрибуторска мрежа в Северна България. Най-новото в момента на пазара е в областа на " Еспресо културата "са два уникални вида кафе: "Exclusiv" и "Special". 

Ключови думи

Фирма Камаш АД е със седалище и адрес на управление град Каварна, област Добрич. Компанията притежава над 50-годишна история и натрупан опит, а в завода в град Каварна са произведени над 40 000 багер-товарачи и багер-булдозери, над 5 000 челни товарача, хидравлични платформи и други. През последните 5 години фирмата се специализира също така и в производството на кофи за багери и товарачи, за фирми от Франция, Италия, Англия. Ние не сме забравили и нашите стари клиенти, ето защо предлагаме и оригинални резервни части за всички машини, произведени през миналите години от нашата фирма.

Чрез дружеството "ЖАНКОМЕРС" изработваме различни изделия за Франция като: - Багерни кофи за фирма "MECANOKIT" поделение на "SERTA" - Кошове за товарачи на фирма "RIMAN" - Части за гроздокомбайни и други машини за "La Mecanque Charantaise" - Валяци за комбинираните селскостопански машини на фирма "AGRISEM Internationale" Работим заедно с дъщерната фирма на Mantovanibene-Italia в България, произвеждайки багерни кофи за почти всички багери от 8 до 80 тона по заявки на клиенти от Европа и Близкия Изток, достигайки през 2007 и 2008 година обем от 100 броя месечно. Най- големият ни партньор за продажба на багерни кофи е фирмата RNR ENGENERING Ltd - Англия. За тях ние произвеждаме от 400 до 500 броя месечно за почти всички модели мини багери и багер-товарачи на JCB, за част от мини-багерите на: KUBOTA, YANMAR и VOLVO. 

Ключови думи

Фирма Рада-Т-Колеви ООДе основана през 2005г. с основен предмет на дейност внос и износ, търговия на едро и дребно с обувки, дамски чанти, аксесоари и др.

През 2006 година тя става официален представител на немската марка за обувки ARA и австрийската марка Legero. Те са едни от водещите производители на обувки в Европа. Фирмите ARA и Legero отдават най-голямо значение на качеството, високият технологичен стандарт, разноообразието на модели и изработка, използване на екологично чисти кожи и материали.

Фирма Рада-Т-Колеви ООД участва в различни панаири и изложения. 
През 2007 година беше наградена със Златен медал и Диплома Експонат „Есенно-зимна колекция дамски обувки АРА” за представянето си на Пролетен панаир 2007 в гр. Пловдив.

В следствие на големия интерес и търсене на марките в цялата страна, през 2008 година , фирма Рада-Т-Колеви ООД се разширява и създаде своя дъщерна фирма ПРЕДО ООД с която се отделя представителството на Legero и Superfit. 
В края на 2010 година фирма ПРЕДО ООД отваря собствен магазин „Tara Comfort” в гр. Велико Търново. 

Екипът на фирмата се състои от млади и отлично обучени специалисти, които вярват че ключът към успеха на компанията е поставяне нуждите на клиента на първо място.

Основната ни цел, е клиентите ни да останат доволни от всички компоненти на търговията като обслужване, стока, цена и коректност. Нашият екип вярва, че най-големия успех, който можем да постигнем са доволните клиенти.

Ключови думи

БАРУТНИЦА Е ЛИЦЕНЗИРАН МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА ФОЙЕРВЕРКИ, ПИРОТЕХНИКА И ЗАРЯ В БУРГАС. МОЖЕ ДА ИЗБИРАТЕ ОТ НАД 60 МОДЕЛА БАЛОНИ, С КОИТО ДА ВИ НАПРАВИМ УКРАСА ИЛИ ДА ГИ НАДУЕМ С ХЕЛИЙ.

Ключови думи

Кинтек ООД е основана през 2001 година и е оторизиран търговски и сервизен дилър на офис техника TOSHIBA. От 2006 година Кинтек ООД е оторизиран търговски и сервизен дилър на широкоформатни копирни машини Seiko I Infotech, а от 2008 година представя японската марка широкоформатна техника - KIP. От 2009 година Кинтек ООД е оторизиран дистрибутор на световноизвестната немска марка за широкоформатни, сгъващи и режещи машини ROWE, а от 2013 година е Canon Large Format Solutions Accredited Partner. От 2016 година Кинтек ООД е Canon Office Imaging Accredited Partner. Фирмата покрива територията на България с регионални търговско-сервизни центрове и дилърска мрежа. Всички сервизни инженери и търговци на фирмата са сертифицирани за предлаганата техника и услуги. Фирмата е оборудвана със съответното транспортно и техническо осигуряване, изисквано от спецификата на сервизната дейност. Дейността на Кинтек ООД е сертифицирана по системата за контрол на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008. 

Ключови думи

Месокомбинат МИТИ се издига в началото на вилната зона на град Лом. Сградите на месокомбината се белеят сред китните дървета на десният бряг на река Лом на метри от вливането й в Дунава. Предприятието развива своята дейност от края на 1995г. Първата крачка напред фирмата прави през 1999г. със закупуването на ново предприятие за добив и преработка на месо. През 2003г. е подписан договор с държавен фонд „Земеделие” програма „Сапард” и през 2004г. изпълнен. Инвестицията възлиза на стойност 1 300 000лв. и е изцяло за машини и съоръжения, които не само вдигат капацитета на предприятието и го вкарват в Европейските норми. През 2005г. е внедрена интегрирана система за управление на качеството ИСО 9001-2000 и системата НАССР. През 2008г. месопреработвателно предприятие „Мити 01” ЕООД е одобрено за свободна търговия в Европа. Със своите производни дружеството се стреми да задоволи както предпочитанията на масовите потребители така и строгите изкисвания на изтънчените кулинари. В дейността си фирмата използва традиционни познати и предпочитани от десетилетия рецепти, но внедрява след оценката на експерти и клиенти и нови европейски, и световни кулинарни постижения. Отличната комбинация от прясно и замразено месо, ароматни натурални подправки и съвременни технологии придава на нашите продукти превъзходен вкус и ги прави ТЪРСЕНИ ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА И ПРАЗНИЧНИ СЛУЧАИ. 

Ключови думи