Новини - Блог

Дом за стари хора „Уют“ се намира в град София, в подножието на планина Витоша сред живописната природа на елитния квартал Драгалевци. В непосредствена близост има спирка на автобус! Дом за възрастни хора „Уют” е от 2006 година и е лицензиран от Министерството на труда и социалната политика и Агенция за социално подпомагане, и отговаря на всички Европейски стандарти. Домашен уют, грижи и спокойствие! Това има в дом за стари хора Уют в две къщи една до друга и двор от един декар. Притежава всички условия за комфортен престой на възрастни хора.

Дом за стари хора Уют е мястото, където Вашите родители могат да запазят независимост, да получат спокойствието и грижите, които заслужават! Домът разполага с 10 стаи в две къщи, 4 бани с тоалетна, голяма веранда и просторна градина с изглед към планината и на втория етаж. Домът разполага с ограден двор, пълен с зеленина, цветя, пейки, има и басеин, където нашите клиенти могат да се отпуснат в спокойна среда .

Домът е с капацитет от 37 места. Дом за възрастни хора „Уют” разполага с рехабилитатор, и медицински кадри, които във всеки един момент са готови да окажат социални услуги на нашите домуващи при повикване и при необходимост. Нашата цел е да поддържаме и продължаваме живота на възрастните хора, да се чувстват по-млади, щастливи и доволни. Нека нашия дом е и ваш дом! адрес: гр. София / кв. Драгалевци ул. Екатерина Божилова 9А и ул. Крушова градина 47

Ключови думи

Дом за възрастни хора ЕМ-ДЖИ ЛАЙФ отвори врати в края на 2009 година. Сградата пансиона за стари хора е новопостроена, проектирана специално за целта. Старческият дом разполага с голям и поддържан парк, подходящ за една пълноценна почивка. Достъпът на хора с увреждания е улеснен. В пансиона за стари хора има хидравличен асансьор с висока степен на обезопасеност. Звуковата система за сестринско повикване във всяка стая, над всяко легло, както и съвременната система за пожароизвестяване, подпомагат непрекъснатият надзор над здравословното състояние и безопасност на нашите клиенти. Старчески дом Почиващите могат да се радват на стая със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизор и топло обслужване. На всеки етаж има дневна с трапезария за хранене и медицински кабинет. Предвидени са различни културни и развлекателни мероприятия за възрастните хора, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране. Домът приема възрастни хора за гледане и за кратки периоди от време, докато вие сте на почивка, за празничните дни или за уикенда. Настаняването се осъществява след сключване на договор за услуги. 

Ключови думи