Новини - Блог

Фирма "Лифта ЕООД" е създанена през 2009 година в Пловдив. 

Основната дейност на фирмата е проектиране, доставка, реконструкция и монтаж на хидравлични камионни и стационарни кранове, производство и монтаж на самосвални бордови и специални камионни надстройки (каросерии), внос и поддръжка на специализирана самоходна и прикачена горска техника.
Фирмата разполага с производствена база със застроена площ находяща се в гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 15. 
Политиката на фирмата е да бъде делови и коректен партньор, като максимално се стреми да удовлетворява изискванията на клиентите. 
За това сме си поставили няколко цели:

  • 1. Да поддържаме постоянно високо ниво на качеството на доставяните и произвежданите продукти.
  • 2. Подобряваме ефективността на производството
  • 3. Работим с водещите вносители на камиони в България.

Предпоставка за постигането на тези наши цели са:

  • 1. Работата ни и тясното сътрудничество с вносители на камиони в България
  • 2. Постигнатите контакти с водещите производители на техника от тежкият отрасъл от Словения, Финландия, Турция,Италия, Австрия
  • 3. В организационната и управленска структура на „Лифта ЕООД“ работят доказани специалисти в областта

Фирмата притежава сертификат за качество и е основен представител за България на марките LKT, Erkin, Effer, Copma, CPS, Alucar, Penz и други

Ключови думи

Кинтек ООД е основана през 2001 година и е оторизиран търговски и сервизен дилър на офис техника TOSHIBA. От 2006 година Кинтек ООД е оторизиран търговски и сервизен дилър на широкоформатни копирни машини Seiko I Infotech, а от 2008 година представя японската марка широкоформатна техника - KIP. От 2009 година Кинтек ООД е оторизиран дистрибутор на световноизвестната немска марка за широкоформатни, сгъващи и режещи машини ROWE, а от 2013 година е Canon Large Format Solutions Accredited Partner. От 2016 година Кинтек ООД е Canon Office Imaging Accredited Partner. Фирмата покрива територията на България с регионални търговско-сервизни центрове и дилърска мрежа. Всички сервизни инженери и търговци на фирмата са сертифицирани за предлаганата техника и услуги. Фирмата е оборудвана със съответното транспортно и техническо осигуряване, изисквано от спецификата на сервизната дейност. Дейността на Кинтек ООД е сертифицирана по системата за контрол на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008. 

Ключови думи