Новини - Блог

Независимо дали трябва да организирате международна конференция, бизнес семинар, тиймбилдинг или представяне на нов продукт, Вие се нуждаете от надежден партньор. Ивент дизайн е компания за организация и управление на събитияс доказан опит и утвърдена репутация на българския и международен пазар.Доверете се на познанията и креативността на екипа ни от опитни специалисти, изцяло отдадени на мисията да предоставим на нашите клиенти първокласна услуга, съчетана с незабравимо изживяване. Ние вярваме в личния подход, задълбоченото познаване на пазара и разбирането на потребностите на всеки клиент – принципи, които са опората, върху която разгръщаме творческата си енергия, гъвкавост и оперативност.

Можете да разчитате на нас не само за организиране и управление на Вашето събитие, но и на предварителен анализ според зададените параметри и изисквания, както и за консултация по всички проблемни въпроси. 
Запазената марка „Ивент дизайн" е синоним на точност, надеждност и отлично качество на предоставяните услуги, свързани с управлението на събития.

Услуги

  • Иновативни корпоративни програми за стимулиране на служители - Една от областите ни на специализация е разработването и изпълнението на incentive програми с действителен потенциал да мотивират и вдъхновят служителите Ви за високи професионални постижения.
  • Иновативни тематични събития - Ако това, от което се нуждаете, е въображение и изобретателност, Ивент Дизайн е правилният избор. Гостите Ви ще останат възхитени от всеки детайл. 
  • Групови обиколки в зависимост от желанията на клиента - Гостите Ви ще оценят възможността да опознаят страната ни през погледа на местните хора. Нашата мрежа от партньори се специализира в организацията на уникални обиколки и дейности с неподправен местен привкус. 
  • Възможности за развлечения - От най-добрите местни ресурси до контакти на територията на цялата страна, можем да Ви предложим изпълнители, които умело ще водят Вашето събитие или ще добавят идеалния детайл, който гостите няма да забравят

Ключови думи