Новини - Блог

Кале Ауто ООД е официален дилър на TOYOTA.

Предлагаме комплексни решения за покупко-продажба на нови и употребявани автомобили, включващи: Обратно изкупуване, бартер и съдействие при комисионна продажба.

Проверка, консултация и оценка на автомобили.
Възможности за лизинговане чрез договорни отношения с банки, кредитни инстанции и лизингови компании.

 

 Кале Ауто ООД предлага:

  • Автосалон
  • Автосервиз
  • Резервни части
  • Авторепаратурен сервиз
  • Бояджиен сервиз

 

Ключови думи

Фирма „ИПС” ООД е регистрирана през 1992г. в гр. Благоевград, като започва с продажба на резервни части и нови автомобили VW и АUDI, в последствие открива шоу-рум и магазин за резервни части, и през 1994г. пуска в действие автосервиза. Вече 16 години търговско сервизния комплекс обслужва успешно с високо качество всички клиенти от Югозападна България . Сервизът е напълно оборудван със модерна апаратура и отговоря на най-високите изисквания. Сервизът предлага широка гама от автоуслуги, като особено внимание и безспорни успехи постигаме при компютърна диагностика, ремонт на преден и заден мост, ремонт на всички видове системи за впръскване на бензинови и дизелови автомобилеи, ремонт и поддръжка на автоклиматици, тенекеджийски и бояджийски услуги. Работим като доверен сервиз със застахователни компании. Освен традиционните дейности по авторемонтно обслужване ние извършваме и някои по –специфични услуги като: - ултразвуково електронно почистване на климатични системи - чип-тунинг - монтаж на фарове „ксенон” - монтаж на навигационни системи и др.
В комплекса работят висококвалифицирани автомеханици с помоща на модерна иновативна апаратура и авантарден фирмен софтуер. 

Заповядайте при нас и ще се уверите сами.

Ключови думи