Новини - Блог

ЕС БИ ДИ ГРУП е производител и доставчик на Алуминиева и PVC дограма, външни и вътрешни щори, поликарбонатни конструкции, охранителни ролетки, гаражни врати, фасади и др.

Фирмата извършва висококачествен монтаж на предлаганите продукти. Има изградена собствена магазинна мрежа в страната и чужбина.

Разполага със собствена производствена база, автоматизирани поточни линии за производство на стъклопакети и PVC рамки, висококачествени немски машини, транспортни средства и висококвалифициран персонал, в резултат на което е в състояние да извърши качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки.

Всички операции за производството на PVC дограма са напълно автоматизирани, което повишава значително производствения капацитет (1000-3000 m² на месец при едносменен режим на работа.)

ЕС БИ ДИ ГРУП ООД има изградена дистрибуторска мрежа в Бургас и страната. Благодарение на установените контакти с архитекти, строителни фирми и проектанти, както и на високото качество на продуктите, които предлага, ЕС БИ ДИ ГРУП успешно се налага на пазара.

Фирмата е изградила коректни, трайни и взаимоизгодни отношения със своите доставчици и партньори, което е гаранция за стабилност  и предпоставка за постигане на все по-високи резултати. Ес Би Ди Груп ООД  е сред първите фирми в България  по обем на закупен материал от официалния  доставчик на този профил за страната - “АЛУПЛАСТ”.

Ключови думи