Новини - Блог

Строителна компания "ХЕМУС БИЛД" ЕООД е създадена през 2006г. с основна дейност жилищно строителство и ремонт на всички видове сгради и съоръжения.
Строителството е разположено в градовете Поморие, Бургас, Созопол, Сл.Бряг, Равда.
Фирмената политика е насочена към качествено изпълнение на възложените задачи,
професионално прилагане на модерните технологии в строителството и осигуряване на безопасност по време на строителния процес.

Изпълняваме строителни проекти от руски инвеститори и коректни партньори с десет годишна гаранция.
 

Ключови думи

Саграда ООД се занимава с няколко дейности, сред които: строителство и цялостно изпълнение на комплексни обекти в областта на жилищното, културно-битовото и промишлено строителство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижми имоти с цел продажба, търговия на едро и дребно със строителни материали, консултации и услуги в областта на строителството, производство на елементи за строително-монтажна дейност и др. 

Извършват са следните видове строителство:

  • Индустриално строителство
  • Инфраструктурно строителство
  • Обществено и жилищно строителство

Реализацията на строителството се извършва под ръководството на дипломирани икономисти и строителни специалисти, които имат богат опит при организацията и изпълнението на различни обекти. 

Персоналът на компанията наброява 34 души от всички строителни специалности, които са в постоянни трудови правоотношения и се осигуряват за всички осигурителни случаи съгласно изискванията на българското законодателство.
При изпълнение на строителството фирмата използва предимно собствен транспорт и лека строителна механизация.

Ключови думи