Новини - Блог

Изключителна новост на инфраред печките Veito на пазара е факта, че те не се влияят от климатичните условия. Поради тази причина те могат да се монтират в банята и на открити места, където има влага. Подходящи са за монтиране в спа комплекси и поради наличието на реотан, който излъчва инфраред лъчи, топлината прониква в кожата и подобрява кръвообръщението. Огромно предимство на продуктите е, че притежават сензор за защита при падане и спестяват 50 % от изразходената енергия. Могат да се монтират вертикално на стена. Изключително удобни са за пренасяне и заемат много малко място. Всички части се побират само в една кутия. Гаранцията на печката е 5 години.

 

Защо Veito ?

Икономичен: До 50% спестяванне на топлинна енергия.
Изцеление:Въглеродените инфрачервени нагреватели имат терапевтичен ефект. 
Mодерна технология: Тих, икономичен, надеждна работа, високо качество на електроника и здрав корпус с превъзходни характеристики, карбоновите инфрачервени нагреватели Veito са най-добрите в своя клас.

VEITO ВНИМАНИЕ!!!
-ЕДИНСТВЕНАТА ПЕЧКА В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ВОДА.
-ЗАГРЯВА ЗА 5 СЕКУНДИ
-СЕНЗОР ПРОТИВ УДАР
-5 И 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
-РАБОТИ ПРИ (- 20 ГРАДУСА)
-НЕ ИЗСУШАВА ВЪЗДУХА
-БЕЗШУМНИ
-СПЕСТЯВА 50% ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ( СЕРТИФИКАТ ОТ ACADEMY CONSULTING GROUP)
-ПОДХОДЯЩИ КАКТО ЗА ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ ТАКА И ЗА ОТКРИТИ ПЛОЩИ
-ПОДХОДЯЩИ ЗА БАНЯ

 

Защо инфрачервени нагреватели ?

Инфрачервената топлина, топли мебелите и въздуха и е изключително безопасна, удобна и ефективна.
Комфортни: Инфрачервените вълни се абсорбират до 80% от предмети в стаята. Това е е причината да се чувствате по-комфортно.
Икономически: Инфрачервените топлинни вълни се разпределят равномерно във цялото помещение, този процес на затопляне може да спести до 50 % енергия, независимо от разположението на уреда.

Здравословни:
- Инфрачервените лъчи проникват във кожата и подобряват кръвообщението. 
- Намалява мускулните и ставни болки 
- Релаксира мускулни контракции 
- Увеличава гъвкавостта
- Увеличава скоростта на потока на кръвта;

Ключови думи

Курортът се намира в преходноконтинентален климат. Лятото е приятно горещо, а зимата – мека и кратка. Есента е по-продължителна от пролетта. Средната годишна температура е 11.5 градуса. Минералните води са хипертермални, слабоминерализирани с висока алкална реакция. Използват се за балнеопроцедури и питейно лечение. Курортът разполага и с лечебна кал - землист торф, пропит с минерална вода, богат на неорганични вещества с ценни лечебни свойства.

Курортът е показан за лечение на:

  • заболявания на опорно – двигателния апарат : ревматоиден полиартрит,болест на Бехтерев , артрити , артрози , периартрити , бурсити и др.
  • заболявания на периферната нервна система и гръбначния мозък :радикулити , неврити , плексити , полиневропатий , увреждане на междупрешлените дискове , дископатии и дискови хернии.
  •  функсионални заболявания на нервната система – неврози и др.
  • гинекологични заболявания – хронични възпаления на яйчниците, аднексити , ендометрити , параметрити и др.
  • повишено или понижено кръвно налягане.

 

Лекуващите се в база “Строител” ползват балнеолечебни процедури /басейн или вана/, електро и светлолечение, включени в цената на нощувките. Отделно срещу заплащане могат да ползват сауна, лечебен масаж, ултразвикова терапия и подводен масаж /тангентор/. Всички тези процедурни кабинети са разкрити в станцията.

Откритото калолечение и минералния плаж с басейн с олимпийски размери и отделни детски басейни се намира в близост до база “Строител” които работят всекидневно от месец юни до края на месец септември.

Ключови думи