Новини - Блог

С помощта на студио Nord имате възможността да създадете стилен, практичен и модерен дизайн на интериора в дома и офиса. Можете да се обърнете към нас и за да ви предложим един добре обмислен, красив и идеен дизайн за вашето заведение, хотел или магазин. По желание на клиента можем да се заемем с изпълнението на цялостното ни предложение, с помощта на подизпълнители, с които работим от години.

Така от боядисване и шпакловане, поставяне на подова настилка, изработване на корпусна и мека мебел, до предложения за избора на бялата техника, както и декорациите, които да допълват уюта на избраният от вас дизайн. При нас можете да поръчате още мивки, батерии, ел.уреди на фирма "TЕКА”, матраци на „ЕЛИТЕ”. Предлагаме и ел.уреди на  ARISTON, INDEZIT, GORENJE, CONEGLIANO, FABER и др.

Заповядайте в нашия офис, където ще Ви консултираме както за мебели по поръчка, така и за вътршен дизайн.

Ключови думи

Ние от "Марбо-08" ЕООД се занимаваме с производството на мебели от 1993 година. Предлагаме мека мебел, спални, кухненско обзавеждане, портманта, мебели за дневни, заведения, хотели, учебни заведения, офис обзавеждане и други. Освен стандартните модули, ние изработваме мебели, съобразени с размерите на съответното помещение и Ваше желание. Фирмата ни изработва, доставя и монтира мебелите.

Ние от мебели "Марбо-08" осъществяваме пряк контакт с клиентите си. Наш представител взема размерите на помещението за обзавеждане, изготвя проект и ценова оферта, което не ви обременява финансово. Цените зависят от вида на избрания от Вас материал, обема на поръчката и срока на изпълнение.Това позволява изпълнение на всяко клиентско желание и договаряне на крайна цена.
Материалите, които използваме, са ПДЧ (мат, гланц), MDF (мат, гланц, фурнирован, фолиран) и други.

Мебелите, произведени от "Марбо-08" ЕООД са с 3 години гаранция!

Ключови думи