Новини - Блог

“ПРЕВЕНТА” ООД е смесена българо-френска фирма, изключителен представител на френските фирми “SACLA” и “EUROPROTECTION” и оторизиран вносител на лични предпазни средства и защитно облекло за България. Вече шеста година фирмата присъства убедително на пазара на стоки, осигуряващи надеждна защита на работещите. “Превента” предлага пълна гама лични предпазни средства, над 500 вида артикули пoстоянно на склад:

Ръкавици “Protegam” и “Eurotech-nique” - за малки, средни и значими рискове, за предпазване от механични наранявания, химически агресивни продукти, високи температури до 500°С (изработени от Kevlar и Nomex), ръкавици за заварчици. Новост на пазара е ръкавица за заварчици с кожа, обработена за трудногоримост - осигуряваща допълнителна защита на работещия.

Очила “Lux Optical”- удобни и ергономични, за защита на очите от попадане на механични частици с висока скорост, прах, пръски от киселини и основи, масла и лъчение.

Kаски “Opus” - ударозащитни, с финно регулиращи се околожки, ергономични, леки и удобни за носене, в богата цветова гама, с възможност за монтиране на допълнителни аксесоари.Защитни екрани от полипропилен, поликарбонат и метална мрежа за различни области на приложение - машиностроене, стъкларска и химическа промишленост, горско стопанство.

Антифони “Earline” - външни и вътрешни, с характеристики, позволяващи да се направи точния избор за всяка среда.

Дихателни маски “SupAir” - прахозащитни четвърт маски, панорамни и полумаски. Прахозащитните четвърт маски са с широк спектър на приложение от нетоксичен прах до токсични твърди субстанции и токсични аерозоли.

Панорамните маски “Secur”, позволяват свободен разговор по време на носенето им.

Защитни облекла “Storm Style” - костюми, манта и шуби от тъкани, едно и двустранно промазани, шуби и елеци от хидрофобирани тъкани с топли подплати и алуминизирана вата.

Костюми “Tayvek” за специална защита от ситнодисперсен прах и химически продукти.

Защитни обувки и ботуши без и с метални пластини в ходилото и бомбето, антистатични, масло и химически устойчиви.

Полиетиленови покривала с различна плътност и размери от 6 м2 до 96 м2, с възможност за добро прикрепване.


Фирмата гарантира:

  • контролирано качество, отговарящо на европейските норми;

  • бърза доставка - за стоки на склад и по поръчка;
  • конкурентни цени;

В работата с партньорите и клиентите си “Превента” акцентира на точността и отговорността при доставките, на постоянния контакт и коректност.

Ключови думи