Новини - Блог

Ариес Старс ЕООД се занимава с тониране на бои и тониране на латекс. Предлага цветови решения за всички Ваши мечти. Достатъчно е само да изберете подходящия за вас цвят, а с всичко останало ще се справят нашите търговски сътрудници. Скорост на изпълнение – тонирането на продуктите се извършва за минути. Гарантираме високо качество на добра цена, повторяемост на избрания от клиента цвят и отлична устойчивост на атмосферни влияния.

Ариес Старс ЕООД предлага на своите клиенти компютърното тониране на бои и латекси за вътрешно и външно боядисване, а също така и на автобои. Това осигурява бързо, точно и качествено постигане на желания от клиента цвят за интериорно и екстериорно боядисване. В магазина на фирмата ще откриете и всичко необходимо за боядисването. Всички видове четки, мечета и ванички.

Ариес Старс ЕООД предлага: Тониране на качествен гръцки латекс Тониране на автобои Лакове Мазилки Голямо разнообразие от цветове Контакти Адрес: Севлиево 5403, ж.к. Митко Палаузов, бл. 24 Телефон: 0885 331 286 Уеб сайт: www.facebook.com/ludmil.georgiev.50 E-mail: danail073@abv.bg

Ключови думи