FAQs

Често задавни въпроси

Често задавни въпроси
• Какво се очаква от Вас, в случай че решите да се възползвате от нашите услуги?

Необходимо е да ни предоставите подробна информация за фирмата Ви -снимки, видео, текстов материал, ключови думи и точното местоположение на фирмените Ви обекти.

• Какви документи ще получите, след като поръчате наша услугата?

Получавате фактура за извършено плащане и оригинален договор, отнасящ се конкретно за услугата, която желаете да използвате.

• Имате ли възможност да използвате различни параметри за Вашата реклама в Web Portal от стандартните оферти и предложения?

Ако имате по-специфични желания по отношение на предлаганите от нас услуги, ще изготвим за Вас напълно индивидуални условия за ползване.

• Имате ли нужда от оптимизация?

Aĸo вaшaтa фиpмa цeли дa дocтигнe нoви ĸлиeнти и дa yвeличи пpoдaжбитe cи, тo тoгaвa e зaдължитeлнo дa бъде оптимизирана в уеб пространството.

• След колко време ще имате резултати от услугите, които използвате?

Това зависи от няколко фактора - ключовите думи, конкуренцията Ви и бранша, в който се намирате, но най-често ефектът от услугите се усеща още на втората седмица.

• Има ли смисъл да продължавате да използвате услугите ни, в случай че постигнем желания резултат за Вас?

След като в резултат на качествено извършената оптимизация за Вашата фирма от наша страна, Вие достигнете до челните места в търсачката на Google, ще имате непрестанна нужда от поддръжка на услугата, за да успеете да задържите позицията си и да не позволите на конкуренцията да Ви измести.

Стани наш партньор сега !

Рекламирай се