САТЕЛИТ 3 ООД - Автосервиз, Омуртаг

(28 reviews)

Фирма САТЕЛИТ 3 ООДсе занимава с продажба и монтаж на гуми и авточасти за леки и лекотоварни автомобили по ходовата част, спирачната и горивната система, и др.

Ключови думи

Оцени тази фирма

Вашата оценка :