Евровендинг 2014 ЕООД - Вендинг машини, Бургас

(21 reviews)

"Евровендинг 2014" ЕООД е основана през 2014г. с основна дейност инсталиране, продажба и сервиз на автомати за кафе, студени напитки и пакетирани стоки, офис машини и кафе машини за дома. Фирмата разполага с висока гама от различни модели машини и консумативи за тях. 
 

Ключови думи

Галерия

Оцени тази фирма

Вашата оценка :