Д-р Цвета Динева - Гинеколог, Карлово

(21 reviews)

Д-р Динева е специалист акушер гинеколог, като извършва гинекологични прегледи, лечение на гинекологични заболявания, проследяване на бременност и други в гр. Карлово.

Ключови думи

Оцени тази фирма

Вашата оценка :