Фирми

Търсене във : Всички фирми

УСМА АД | Tоварен автомобилен транспорт - Монтана

Основната дейност на УСМА АД е насочена в сферата на товарен автомобилен транспорт. Компанията Усма АД предлага за своите клиенти вътрешен автомобилен транспорт с ТИР - композиции, автосамосвали и строителна техника.

Хотел Примавера 2, Пазарджик

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, хотел ”Примавера 2” е идеалното място за престой. Разположен е в сърцето на град Пазарджик, на пешеходната зона, в близост до всички административни, финансови учреждения и културни забележитености.

ТОНИ ТОДОРОВ ООД - Пътно строителство, Перник

Фирмата “Тони Тодоров” ООД е основна през 1991 година, със седалище и адрес на управление град Перник. Предметът на дейност, с който дружеството се развива на пазара е строителство. Компанията е специализирана в изпълнението на пътно строителство /асфалтови, паважни, бетонови, трошенокаменни настилки и тротоари/ и ремонти работи на пътни настилки, ново строителство и строително ремонтни работи.

Дом за стари хора СЕКВОЯ – Горна Баня

Дом за стари хора Секвоя е разположен в квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Подържаната градина с много цветя и зеленина съзава у домувашите усещане близко до собствен дом и естествена атмосфера.