Фирми

Търсене във : Всички фирми

Контрол Инженеринг ООД - Акредитирана лаборатория за калибриране на средства за измерване на маса

Успехът ни се вижда най – добре в успехите на нашите партньори и клиенти. Надяваме се в наше лице да видите достойни партньори за съвместна дейност, базирана на взаимно­изгодно сътрудничество. 

Чили - Ресторант за бързо хранене, Пловдив

За да постигнем максимално качествена и здравословна храна, ние залагаме на съвсем иновативна немска технология за приготвянето на ястията посредством пара в конвектомати последно поколение, на изключително добре подговеният екип и не на последно място на постоянно използваните пресни и охладени български продукти.

Митническа агенция “ЕМ & ЕЛ”ООД

Митническа агенция “ЕМ & ЕЛ” е създадена през 1995 г. в град Пловдив с основна дейност оформяне на митнически документи, представителство пред митници и други държавни институции, спедиторски и логистични услуги.

“Орион – 94″ ООД

Фирма ОРИОН е създадена през 1994г. Фирмата предлага полиетиленови и хартиени изделия, изделия за еднократна употреба, алуминиево и стреч фолио, ленти за касов апарат, перилни и почистващи препарати. Разработена е верига от 7 фирмени магазина и складови бази във Варна и Русе, с изградени контакти с над 4000 фирми партньори.