Фирми

Търсене във : Всички фирми

Автосервиз Оптела - Ремонт на автомобили и превозни средства, Пловдив

Най-ниските цени в Пловдив; Ремонт на леки и товарни автомобили; Ремонт на всички марки автомобили; Компетентен и добре обучен персонал; Съвременно техническо оборудване на BOSCH Гаранция за извършения ремонт Обслужване в срок и информиране на клиента за съответните етапи от ремонта; Пътна помощ в работно време

Авто Асистанс ЕООД - пътна помощ

Денонощна пътна помощ за Сандански и страната. Репатриране на автомобили, джипове, микробуси, каравани, бобкати, мини багери, мотокари. Изваждане от канавки и дерета, подаване на ток.

(70 reviews)

Ауто Кайчо ЕООД, гр. Луковит

Автоцентърът е създаден от Николай Ненов през 1999 година. Първоначалната му дейност е свързана с ремонт на гуми и леки авто ремонти. С течение на годините сервиза се разраства и започва да предлага всички видове услуги за леки и лекотоварни автомобили.

Любо Кар - Автосервиз, Пловдив

Най-добрият автосервиз в Пловдив е създаден през 1998 г. и вече повече от 12 години работи с редовните си клиенти. Фирмата предлага конкурентни цени, качествено обслужване, кратки срокове на изпълнение и изпълнява всички изисквания на многобройните си клиенти. При нас колата ви отново ще беде като нова и ще я карате с удоволствие, без да се притеснявате, че нещо може да се случи отново!