Фирми

Търсене във : Всички фирми

Кастива ООД

Фирма КАСТИВА се появи на българския електропазар през 2002 год. с мотото за коректност и партньорство. Кастива е частна компания със седалище в гр. София. Нашата визия е да бъдем дългосрочен партньор на клиентите в индустрията с модерните технически средства за автоматизация и професионалните инженерингови решения, които предлагаме.

ТОПЛОМАРКЕТ Отопление и климатизация - Хасково

Първият в страната Топломаркет е открит в Хасково на 23 март 2009 година. Той поставя началото на вериги магазини от ново поколение. Следващите ще бъдат изградени в София и в Бургас, а в близко бъдеще подобни комплекси ще има и в други градове.

"ДИССИ" ООД

Фирма "ДИССИ" ООД е инженерингова фирма. От самото си създаване фирмата ДИСИ се занимава с разработване, проектиране и днедряване на системи за оперативно диспечерското управление на ЖП транспорта и Метрополитена.

Катрина Смарт 8 ЕООД - Климатична техника Смартклима, Пловдив

Разполагаме с богата гама нови и втора употреба климатици, на атрактивни цени за град Пловдив, София и Хасково. Възползавйте се от нашето предложение за безплатен оглед и консултация,на посочен от Вас адрес.

ВК Конверт - Производство на конвертори, Перник

ВК Конверт е иновативна фирма създадена 2000г. за проектиране, производство и инженеринг на силови полупроводникови токопреобразуватели НН – конвертори: Приложими при експлоатацията, обслужването и тестването на акумулаторни батерии с индустриално и битово предназначение или като промишленно приложение.