Фирми

Търсене във : Всички фирми

ПЪТСТРОЙМОНТАЖ

“Пътстроймонтаж” ООД гр.Силистра е основния изпълнител на повечето средни ремонти и рехабилитации по Републиканската пътна мрежа на територията на Област Силистра и на ІV-класната пътна мрежа на територията на общините през последните петнадесет години.

ТАБАКОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД - Строителство и инженеринг, София

"ТАБАКОВ" е строително дружество регистрирано през 1995 година, със седалище и адрес на управление град София. Основната икономическа дейност на фирмата е насочена в областта на строителство и инженеринг.

ТОНИ ТОДОРОВ ООД - Пътно строителство, Перник

Фирмата “Тони Тодоров” ООД е основна през 1991 година, със седалище и адрес на управление град Перник. Предметът на дейност, с който дружеството се развива на пазара е строителство. Компанията е специализирана в изпълнението на пътно строителство /асфалтови, паважни, бетонови, трошенокаменни настилки и тротоари/ и ремонти работи на пътни настилки, ново строителство и строително ремонтни работи.

ГЕОТЕХ ГРУП - Инженеринг и доставка на материали, София

Дружеството "ГЕОТЕХ ГРУП" ООД е основано през 2006 г. в гр.София. От своето създаване ГЕОТЕХ ГРУП се стреми съвместно с български проектантски фирми, да предложи съвременни технически решения на редица инженерни проблеми най-вече в областта на екологията и инфраструктурното строителство.