Фирми

Търсене във : Всички фирми

Дебатин БГ ООД

Фирма ДЕБАТИН БГ ООД е регистрирана през 1995 г. като дружество с частен капитал. Основната й дейност в продължение на дълъг период се концентрираше в маркетингови проучвания в областта на обслужване на банковата дейност. От 1996 г продължихме с подобни проучвания и в сферите на пощенската и куриерската дейности в страната.

Марти 76 ЕООД - Сервиз и продажба на бяла техника, София

“Марти 76″ ЕООД е фирма, която се е специализирала в сервиза и продажбата на бяла техника. През годините се е ориентирала във вноса и продажбата на бяла техника от марките Bosch, AEG, Siemens, Neff, Constructa, Miele, Electrolux, защото само тези марки могат да задоволят претенциите на всяка една домакиня. В момента фирмата основно се занимава с продажба и ремонт на битова техника на световния лидер със над 110 годишна история MIELE. В момента на склад има над 100 електроуреда Miele. Осигуряваме оборудване и поддръжка на много перални стопанства в София и провинцията. За качеството на Miele гарантираме в 24 месечен срок, като осигуряваме и извънгаранционно обслужване.

"Джи-Ай Къмпани" | консумативи за хранително-вкусовата промишленост, гр.Добрич

Джи-Ай е регистрирана през 1993г. и е 100% частна собственост. От 1994г. приоритет в дейността е търговия на едро с консумативи за хранително-вкусовата промишленост на пазара в Република България.