Фирми

Търсене във : Всички фирми

Буранови Колор - Производство на бои за яйца, Казанлък

Искаме нашите клиенти да ни разпознават като най-добрата фирма производител на Боя за яйца . Ние предоставяме първокласни услуги в областта на текстилното багрене и качественни текстилни изделия.

ТЕРСНАБ ТЕХНО ООД - Търговия с железария, бои и плоско стъкло, Враца

ТЕРСНАБ ТЕХНО ООД е фирма, стартирала своята дейност през 1997 година, със седалище град Враца. Основният предмет на дейност, на компанията е насочен в областта на търговия на дребно с железария, бои и плоско стъкло.

Вернилак България ООД - Производство на бои и лакове, София

Фирмата се занимава с производство и продажба на висококачествени бои, лакове и др. материали за мебелопроизводството. Поддържа на склад и богата гама от строителни бои - латекс за вътрешна и външна употреба. Възможност за оцветяване на място по каталог с повече от 1000 цвята.

Вамко ООД - Бои и лакове, София

COLOR HOME е нещо повече от верига магазини с богатата продуктова гама от латекси, фасадни и декоративни бои и мазилки, грундове и китове. Концепцията на нейните създатели от „Вамко“ ООД е да бъде обезпечен целия процес на интериорно и екстериорно боядисване. За тази цел в продуктовия асортимент са включени и специални бои и продукти, стъклопакети и интериорни декоративни елементи, които да помогнат за реализирането и на най-амбициозните проекти на клиентите.