Фирми

Търсене във : Всички фирми

Къща за гости Илиевата къща - Стрелча

Илиевата къща се намира в Стрелча (бул. България 77), област Пазарджик, и предлага настаняване в стаи със самостоятелен санитарен възел, климатична инсталация, хладилник, собствен балкон. На разположение на гостите в къщата за гости има барбекю.

(66 reviews)

Хотел Вежен, Чайка

Хотел Вежен се намира в кк “Чайка” -- 4 км. от Златни Пясъци и 18 км. от центъра на морската ни столица гр. Варна. Разположен е сред собствен парк , на около 300-500 м. от плажовете : “Кабакум”, “Журналист”и “Ривиера”.

Хотел Бистрица, Самоков

Хотел Бистрица гр. Самоков се намира на 6км. от зимния курорт Боровец и на 10мин. от центъра на града. В близост до хотела е един от историческите паметници на града - Бельова църква (Рождество богородично). В близост до хотела има туристическа градина и еко пътека. Тихо и спокойно място за отдих от натовареното ежедневие.

Хотелски комплекс Бона Вита, к.к. Чайка

Хотелски комплекс Бона Вита се намира в к.к. “Чайка”, регион “Златни пясъци” на разстояние 12 км. от гр.Варна,на 400 м. от морския бряг в естествен природен парк -  превъзходно съчетание на море, планина и черноморско слънце.