Фирми

Търсене във : Всички фирми

Семеен хотел Бела, Трявна

Хубава била старата Трявна и гостолюбива. Летописецът поп Йовчо с трепетна ръка е записал: "В лето 1680-то человек на име Димо дошъл да купува стока и като доходил в село Трявна, което било свободно и на тихо място и не плащало данък - имали да пазят големия път - и безбурно живеяли, заради това този Димо решил да се засели тук и си взел девица на име Бела и после купил селище, та си направил дом и градини.

Хотел и механа Момини Двори – Банско

Топлотата на банско халище и сластната загадъчност на на леко полюляваща се източна дървена щора започват историята, която с удоволствие ще допише всеки, поискал да превърне за няколко дни Момини Двори в свой дом!

Къща за гости "Лили", гр.Златоград

Къща за гости Лили предлага безплатни велосипеди и се намира в Златоград, област Смолян, на 6 километра от селището Медуза. Всички стаи имат плоскоекранен телевизор с кабелни канали и собствена баня.

Хотел Фантазия, Хасково

Kомплекс Фантазия е разположен в най-красивата и зелена част на Хасково – Лесопарк Кенана, разпростиращ се на 236.6 хектара. Останал встрани от суматохата на идеалния център, но все пак в центъра на събитията, хотелът е едно изключително тихо и спокойно местенце, както за бизнес срещи и конференции, така и за удобен и приятен престой до сърцето на Хасково.