Фирми

Търсене във : Всички фирми

АктЦент Консулт - Недвижими имоти, София

Във всеки елемент и етап от дейността си „АктЦент Консулт” се отнася с внимание дори към най-малките детайли в процеса на обслужването. В своята цялостна дейност компанията се ръководи от принципи на коректност, сигурност и налагане на високи професионални стандарти в бизнес отношенията с клиенти и партньори.

ПЕРСОННЕЛ Интернешънъл ЕООД / Personnel International Ltd

Персоннел Интернешънъл ще подсигури за Вашата фирма кадри – от обучени работници до висококвалифицирани специалисти и инженери. Група Персоннел Интернешънъл работи на полския пазар от 2001 година, като е специализирана в областта на HR решенията, подбора, трансграничното предлагане на служители и услуги. Занимаваме се с търсенето на служители, лизинг на персонал съгласно потребностите на нашите клиенти, както и с временна заетост. Наше задължение е да допасваме кандидатите към профила на работното място, гарантирайки на работодателя квалифицирани кадри, а на служителя работно място, отговарящо на неговите очаквания.

Експлозивпрогрес - ГТМ ЕООД | Пробивно-взривни работи - София

Основано през 1999 г., дружеството Експлозивпрогрес - ГТМ ЕООД е специализирано в консултантски и инженерингови услуги в областта на пробивно-взривните работи. Развиваме и търговска дейност, която включва продажба на взривни вещества.

LOGOS & LEX SERVICES ООД - Консултантска и посредническа агенция, София

LOGOS & LEX SERVICES ООД се занимава с подпомагане на гражданите и фирмите при сблъскване с най-различни административни и юридически услуги, както и консултации и проучвания в сферата на инвестициите и маркетинга за българския пазар