Фирми

Търсене във : Всички фирми

Ресторант Асеневци - Велико Търново

Ресторант "АСЕНЕВЦИ" се намира в сърцето на старопрестолно Велико Търново. Ресторант "АСЕНЕВЦИ" предлага на своите гости ястия както от националната кухня, така и специалитети от средиземноморието и гурме деликатеси.

Апартаменти Търновски Дом, Велико Търново

Комплекс стаи за нощувки „Търновски Дом” е разположен в самото сърце на гр. Велико Търново, ул. Христо Ботев 38, в непосредствена близост до обществени, търговски и културно-исторически центрове.

Детелина турс ООД - Туристическата фирма, Велико Търново

Туристическата фирма “ДЕТЕЛИНА ТУРС” ООД е създадена в гр. Велико Търново, България. Градът се намира в централна северна България, на 250 км. от столицата София и на 250 км. от черноморския град Варна.

ЕВРОТУРС-ВТ – Туристическа агенция, Велико Търново

Искате да попаднете в света на най-хубавите ваканции в България? Тогава нашата туристическа агенция “ЕВРОТУРС-ВТ” с удостоверение за регистрация номер PK-01-6407 е готова да отговори на вашите изисквания. Нашият екип е много енергичен и увлечен в работата си. Наш основен приоритет са културният и познавателният туризъм.

Дентална клиника Войчеви, Велико Търново

С удобно местоположение, в широкия център на Старата столица, Дентална клиника” Войчеви” предлага на своите пациенти широка гама от интелигентни решения за техните стоматологични проблеми в областта на: ортодонтията, имплантологията, пародонтологията, протетичната, терапевтичната и детска дентална медицина.