Фирми

Търсене във : Всички фирми

Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ

Доведете Вашия домашен любимец във фризьорски салон за домашни любимци РИЦ и се доверете на професионалистите за разкрасителни и здравословни процедури като къпане, подстригване, ресане, изрязване на нокти, лакиране, обезпаразитяване, боядисване на козина и всичко за хигиената и добрия външен вид на вашия най-добър приятел.

Хепи Айс - Грижа за Възрастни Хора по Домовете

Когато по най-различни причини достигнем границите на нашите възможности и не можем да се справяме с ежедневието, разбираме колко сме зависими от чуждата помощ. Било ежедневната хигиена, пазаруване, поддържане на домакинството, посещаване на лекар или дори малката разходка в парка – всичко това може да се превърне един ден в непосилна тежест за нас. Точно за преодоляването на тези проблеми можем да Ви бъдем полезни ние.

Св. Йосиф | Дом за възрастни хора - с. Калояново, област Пловдив

Домът за възрастни хора "Св. Йосиф" се намира в с.Калояново, което отстои на 24 км северно от гр. Пловдив и на 15 км южно от курортния гр.Хисар. Домът включва: 4 стаи с едно легло със собствен санитарен възел и 9 стаи с две легла със собствен възел.

(45 reviews)

Къща за гости Наш Дом

Предлагащ изглед към Черно море, Наш дом се намира на 500 метра от центъра на Каварна и на 2 километра от плажа. Хотелът предлага надуваем открит басейн и безплатен Wi-Fi. Два пъти дневно се организира безплатен трансфер до плажа.

Погребална Агенция “Траурен Дом” ЕООД, Варна

“Траурен дом” ЕООД – гр. Варна е създаден за да служи на опечалените граждани. В най тежкия момент – при загуба на близък човек, тук Вие ще намерите съпричастността и състраданието, от които се нуждаете.

Апартаменти Търновски Дом, Велико Търново

Комплекс стаи за нощувки „Търновски Дом” е разположен в самото сърце на гр. Велико Търново, ул. Христо Ботев 38, в непосредствена близост до обществени, търговски и културно-исторически центрове.