Фирми

Търсене във : Всички фирми

Хотел Флора, Китен

Хотел Флора се намира на тихо и спокойно място в централната част на града. Южният плаж се намира на 200 метра от нас а северния на 15 минути (пеш).

Хотел Феникс, Лозенец

Хотел Феникс се намира на 60 км. от град Бургас в най-слънчевото место на южното Черноморие – красивия и чаровен Лозенец.

(41 reviews)

Хотел Вежен, Чайка

Хотел Вежен се намира в кк “Чайка” -- 4 км. от Златни Пясъци и 18 км. от центъра на морската ни столица гр. Варна. Разположен е сред собствен парк , на около 300-500 м. от плажовете : “Кабакум”, “Журналист”и “Ривиера”.

Вила Калина, Банско

Вила "Калина" е луксозна къща за гости, която се намира в красивия курорт Банско, само на 150 км от София и на 145 км от Пловдив. Разположен в подножието на  величествения Пирин, градът е притегателен център за гости от България и чужбина. Чистият планински въздух, запазената природа и подходящите условия за всякакви спортове превръщат Банско в популярна туристическа дестинация в Югоизточна Европа. Насладете се на чудесните писти, карайки ски или сноуборд през зимата. Полюбувайте се на живописни гледки, докато се разхождате, играете голф или яздите през лятото.

Комплекс Нигованка, с. Емен

Комплекс Нигованка се намира на 20км от Велико Търново. Село Емен е разположено в живописните поли на Предбалкана. В непосредствена близост е Еменския каньон.

(42 reviews)