Фирми

Търсене във : Всички фирми

Къща за гости Кристал, с. Триград

Ако мечтаете за тихо и спокойно кътче през четирите сезона, това е мястото. Ако искате да имате свободата да мечтаете, да почивате, да усетите очарованието на домашно приготвена храна, тогава се отпуснете в прегръдките на къща Кристал.

(38 reviews)

Къща за гости "Слави", с. Дряново

Разположена в полите на Родопите, Къща за гости „Слави” се намира на 30 м. от центъра на с. Дряново, на 10 км от Общинския център град Лъки, на 46 км от Асеновград.

(34 reviews)

Вилно селище Сабазий, Сини връх

На 180 км. от София и 50 км от Пловдив, сгушена в прегръдките на Родопа, непосредствено под Белинташ, в близост до Кръстов и Сини връх, хижа “Сабазий” предлага на своите гости пълно усамотение и наслада от неподправената среща с планината.

(24 reviews)

ХОТЕЛ БАНСКО СПА & ХОЛИДЕЙЗ

Четири-звездният комплекс „Банско Спа & Холидейз" е изграден по изискванията на водещите хотелски стандарти. Един от утвърдените хотели в гр. Банско, разположен в западната част на града, само на 160 км. от гр. София и на 150 км. от гр. Пловдив. Предлага на своите гости зашеметяващи и величествени гледки към трите планини  Пирин, Рила и Родопи. 

Комплекс Нигованка, с. Емен

Комплекс Нигованка се намира на 20км от Велико Търново. Село Емен е разположено в живописните поли на Предбалкана. В непосредствена близост е Еменския каньон.

(42 reviews)