Фирми

Търсене във : Всички фирми

Хотел Борика, Чепеларе

Гостите на хотел "Борика" ще открият в него оазисa на тишината и спокойствието, където в елегантна обстановка ще могат да поглезят тялото и сетивата си и да се отдадат на заслужена почивка.

Вила Башли, Сърница

Вила Башли се намира в сърцето на красивата планина Родопи, в местността „Орлино“. Разположена на самия бряг на язовир Доспат, вилата предлага уникално съчетание от красива природа, чист планински въздух, тишина и спокойствие.

Хотел Примавера 2, Пазарджик

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, хотел ”Примавера 2” е идеалното място за престой. Разположен е в сърцето на град Пазарджик, на пешеходната зона, в близост до всички административни, финансови учреждения и културни забележитености.

Хотел Ретро, Хасково

Разположен в идеалния център на град Хасково, хотелът отвори вратите на своето гостоприемство и чар през месец май 2012 година. Близостта до интересни забележителности, места за развлечение и отдих, административни и търговски обекти, допълва привлекателността на красивата и луксозна сграда. Подарете си спокойствие и уют в хотел "Ретро"!