Фирми

Търсене във : Всички фирми

Хотел "Мена Палас", к.к.Слънчев бряг

Хотел МЕНА ПАЛАС е построен през 2004 г. и отвори официално през май 2005 г. Намира се в сърцето на най-големия черноморски курорт "Слънчев Бряг", само на 100 метра от морския бряг и на 30км. от летище Бургас.

Комплекс Омуртагов мост, Велики Преслав

Комплекс Омуртагов мост се намира в непосредствена близост до археологическите разкопки, на 3 км от Велики Преслав и на 17км от Шумен. Това разположение ни дава възможност да организираме екскурзии по еко маршрути до историческите резервати Патлейна и Дервиша. Река Камчия е на метри от комплекса и дава отлични възможности за риболов. В ресторанта Ви предлагаме винаги прясна риба и раци, български национални ястия, домашно приготвени закуски и сладкиши.

Хотел Зора - Пампорово

Хотелски комплекс “Зора” се намира в центъра на курорта Пампорово, сред живописната природа на Родопа планина, разположен на 1650 м надморска височина и на 500 м от ски-пистите и лифтовете.

Хотел Велбъжд, Кюстендил

В центъра на Кюстендил – един симпатичен български град, познат по своите минерални извори, на живописен площад стои изправен тринадесетиетажният хотел „Велбъжд”, от който се открива цялостна гледка наоколо. В хотела ще намерите изключително приятни възможности за настаняване и типичното за този край гостоприемство.