Фирми

Търсене във : Всички фирми

ЧифликЪт - Комплекс за почивка * * * - Чифлик

Комплекс Чифлика е изграден в съчетание на традиционнен стил с модерни удобства и съвременни съоръжения. Имотът предлага условия за почивка, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място в планината.

(22 reviews)

Комплекс Горочевци - почивка в планината

Комплекс Горочевци се намира в китна местност между Земен и Трън, в едноименното село на 95 км от гр. София. При нас ще може да се насладите на девствена природа и приятна почивка с всички удобства в комплекса, както за семейства, така и за групи. В механата ще Ви нагостим с традиционни български ястия след приятна разходка в околностите, осеяни с редица забележителности от старо и по-ново време.

Къща за гости "Лили", гр.Златоград

Къща за гости Лили предлага безплатни велосипеди и се намира в Златоград, област Смолян, на 6 километра от селището Медуза. Всички стаи имат плоскоекранен телевизор с кабелни канали и собствена баня.

Вила Вълчаница

Заповядайте на ежегоден събор в село Добростан на 08.07.2017г. За доброто настроение на гостите ще се грижи оркестър Славяни.

Вила Вълчаница е определено едно от прелестните места из Източните Родопи, където можете да се отдадете на релакс. Село Добростан, където е разположена къщата, ще Ви предложи прекрасни гледки.