Фирми

Търсене във : Всички фирми

Мак - Николай Желев - Професионално почистване, Ямбол

Ежедневно почистване на Вашата администартивна, търговска сграда или офис - създаваме комфорт и уют за Вас и Вашите служители. Фирмата предлага също периодично и следремонтно основно почистване.

АДИ - 2000 - Професионално почистване, Варна

Ние сме коректен екип, който бързо и качествено се грижи за клиентите си. Предлагаме комплексно почистване и измиване до най-малките детайли, както и разделно почистване на подови настилки, прозорци, санитарни възли, фасади и др.

Актив Клийн 2014 ЕООД - Професионално почистване

Ние знаем колко е важно домът Ви да бъде чист и уютен.Особено в натоварените дни,когато всичко лежи на Вашите плещи.За това ние предлагаме професионално решение за почистване на всяко нещо от вашия дом.

Лора Дар ЕООД - Професионално почистване, София

Ако искате вашият дом да е винаги чист и уютен, то професионалните почистващи услуги на лора дар еоод са идеалното решение за вас.Ние сме професионалната почистваща фирма в София, на която може да се доверите.

Алеко Клийн ЕООД - професионално почистване, гр.Плевен

Алеко Клийн ЕООД е млада, бързо развиваща се компания, специализирана в професионално почистване на жилища, офиси, магазини, заведения, банки, хотели, административни сгради, складови помещения и др.