Фирми

Търсене във : Всички фирми

Къща за гости Кристал, с. Триград

Ако мечтаете за тихо и спокойно кътче през четирите сезона, това е мястото. Ако искате да имате свободата да мечтаете, да почивате, да усетите очарованието на домашно приготвена храна, тогава се отпуснете в прегръдките на къща Кристал.

(38 reviews)

Вила Русинци

Вила Русинци предлага чудесни условия за семейна почивка и тиймблиндинг сред разнообразна природа, чист въздух и спокойствие.

(9 reviews)

Почивна база Орлино, Сърница

Почивна база ”Орлино” се намира в околностите на град Сърница. Сърница, това е сърцето на Родопите. Градчето е разположено в Доспатската котловина – един от най-красивите райони на Западните Родопи. Намира се на 100 км. от гр. Пазарджик, на 48 км. от гр. Велинград, в югозападна посока и на 20 км. северозападно от гр. Доспат. Градчето пленява с уникалното съчетание на невероятна природа и съхранени патриархален дух, традиции и обичаи, романтичната атмосфера на отдавна отминали времена. Наблизо се намира язовир „Доспат“. В него може да се лови шаран, пъстърва, кефал, костур, червеноперка и каракуда. Разположението на градчето на брега на един от красивите и чисти наши язовири прави Сърница интересно място за туризъм. Духът на градчето е неговата планина, живописната растителност, спокойствието и гостоприемството на местните жители.