Фирми

Търсене във : Всички фирми

Терра Гроуп ЕАД - Инженерни и строителни услуги, Пловдив

Нашият персонал е високо квалифициран, за да предостави най-добрите услуги и строителни решения. Един от основните принципи в политиката на нашата фирма е да реализира своите обекти с най-добро качествени и в срок.

КЕРАМИК ВИЖЪН ГРУП ЕООД - Строителство и търговия със строителни материали, Пловдив

КЕРАМИК ВИЖЪН ГРУП ЕООД е фирма, учредена през 2009 година, със седалище град Пловдив. Основната икономическа дейност на дружеството, е насочена в областта на строителство и търговия.

Металик М - промишлено и гражданско строителство, гр.Пловдив

Фирма"МЕТАЛИК" е спечелила доверието на много местни държавни и частни компании, благодарение на своята независимост, финансова стабилност, гъвкавост на организацията и качество на изпълняваните дейности.

Ей Джи Ейч ЕООД - Строителни услуги, Пловдив

Вече повече от 10 години фирма "Ей Джи Ейч" ЕООД специализира в областта на строителните услуги. Разполагаме с екип от вискоквалифицирани специалисти и работници. Доверете ни се и бъдете сигурни, че заедно ще намерим най-доброто решение за Вас.

МАИ-ГРУП ЕООД - Строителни услуги и материали, Пловдив

До днес строителна фирма МАИ-ГРУП развива своите възможности, специализирайки се в изграждането на промишлени, обществени и жилищни сгради, в производството и в търговия със строителни материали.

СД Микрон-Караилански-Йосифов сие - Строителна и инвестиционна дейност, Пловдив

Успешно улавяйки тенденциите в съвременния европейски град, инвеститорската бизнес идея на фирмата все повече държи на огромното културно, социално и икономическо разнообразие. Стандартът и философията на фирмата са в едно дългосрочно планиране, макар да възприемат и различни варианти на развитие.