Фирми

Търсене във : Всички фирми

Туристическа Агенция за приключения ADVENTURE CLUB, София

Както можете да видите още от името на фирмата, ние предлагаме нещо по-необичайно на всички наши клиенти и приятели – нещо повече от една обикновена екскурзия! Ние предлагаме незабравими приключения до далечни екзотични дестинации, засега сме се специализирали в цяла Южна и Централна Америка, в края на 2005 погледнахме и на изток – към Китай и Тибет, обиколихме почти целия Тибет, видяхме най-интересните манастири, разходихме се до Базовия лагер на Еверест от север, на височина 5300 метра, после пресякохме Главния Хималайски хребет на път за Катманду – Непал. През 2009 г направихме околосветско пътешествие на Южното полукълбо – започнахме от Аржентина и Чили, през Великденския остров и Френска Полинезия, за да приключим с Нова Зеландия и Австралия. На няколко пъти сме достигали и до Края на света /невероятните приключения до Огнена земя и Патагония/, само на няколкостотин километра от Антарктида.

Туристическа агенция Ориент 99 ООД

Основната дейност на фирмата е организирането на луксозни почивки на най-атрактивни цени. А с луксозните си чартърни автобусни и самолетни програми по Егейско и средиземно море ТА "Ориент 99" се е утвърдила, като водеща фирма, предлагаща най-добрите условия на транспорт, настаняване и обслужване на място за всички свои клиенти и партньори. 

Травъл Ес Експрес ЕООД – Туристическа агенция, София

"Травъл Ес Експрес" ЕООД е туристическа агенция, регистрирана през 1995 г. Притежава лиценз за туристически агент No 03154. От 04.09.1996 г. е лицензиран агент и член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт / IATA - International Air Transport Association/. IATA 09-2 0991 1 От 01.05.2001 г. агенцията е включена и работи в системата на IATA BSP Billing and Settlement Plan България. "Травъл Ес Експрес" ЕООД е дългогодишен член на Сдружението на IATA агенциите в България /СИАБ/.