Фирми

Търсене във : Всички фирми

Пласт Инженеринг 04 | Алуминиева и PVC дограма - Русе

Фирма Пласт Инженеринг 04 ООД е основана през 1999 г.и е специализирана в сферата на изработката и монтажа на PVC и алуминиева дограма. Изработваме по поръчка и размери на клиента: врати и прозорци, витрини. Богата гама от окачени тавани.

Соларс-75 ЕООД

“Соларс – 75 ЕООД“ гр. Бургас е регистрирана на 26.10.2009 г, със седалище гр. Бургас , ж.к. “Меден Рудник”, бл. 35, вх. 5, ет. 5 и с предмет на дейност – изработка, доставка и монтаж на ПВЦ, алуминиева, трислойна дървена дограма, вентилируеми окачени фасади, всички видове външни и вътрешни щори, тенти, охранителни ролетки, стъклени витрини, автоматични плъзгащи врати, покривни конструкции от поликарбонат и сандвич панели, ремонт на обкови, подмяна на стъклопакети, демонтажи и други строително-ремонтни дейности.

Кар Клима ЕООД | Монтаж на хладилна техника - Пловдив

Фирма КАР КЛИМА ЕООД е специализирана в комплексното проектиране и изграждане на хладилни и климатични инсталации в Пловдив. Предлага изграждане на охладители за ледена вода, хладилни камери, климатични сушилни и др.

Актив Клийн 2014 ЕООД - Професионално почистване

Ние знаем колко е важно домът Ви да бъде чист и уютен.Особено в натоварените дни,когато всичко лежи на Вашите плещи.За това ние предлагаме професионално решение за почистване на всяко нещо от вашия дом.

Дрийм 26 ЕООД - PVC и AL дограма, щори, врати, Варна

Фирма Дрийм 26 е създадена през 2004г., като дейността й е изработка , доставка и монтаж на PVC , AL дограма , AL фасади и стъклени витрини . Предлагат набор от различни модели и цветове за вътрешни и външни щори , комарници-различни видове , козирки , первази . Дрийм 26 е вносител на външни блиндирани и вътрешни интериорни врати произведени в Китай.