Фирми

Търсене във : Всички фирми

Пътностроителни дейности - Пътно строителство АД - Разград

Пътно строителство АД в град Разград е създадено със заповед на Министерството на транспорта през 1993 година, а през 1999 година е приватизирано и в момента е изцяло частно предприятие.

Стро 70 ЕООД - Строителство и ремонт на сгради

От създаването си до момента строителна фирма "Стро 70" ЕООД предвид своя опит, точност и високо качество на извършваните строителни дейности се е доказала като коректен партньор, спечелил уважението на клиентите си.

БУДА СТРОЙ ООД - Архитектура, строителство и ремонт на сгради, Бургас

БУДА СТРОЙ ООД е дружество с ограничена отговорност, учредено през 2010 година, със седалище и адрес на управление град Бургас. Основната икономическа дейност, с която се развива фирмата е проучване, проектиране, архитектурен дизайн, строителство и ремонт на сгради.

ТАБАКОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД - Строителство и инженеринг, София

"ТАБАКОВ" е строително дружество регистрирано през 1995 година, със седалище и адрес на управление град София. Основната икономическа дейност на фирмата е насочена в областта на строителство и инженеринг.

ТОНИ ТОДОРОВ ООД - Пътно строителство, Перник

Фирмата “Тони Тодоров” ООД е основна през 1991 година, със седалище и адрес на управление град Перник. Предметът на дейност, с който дружеството се развива на пазара е строителство. Компанията е специализирана в изпълнението на пътно строителство /асфалтови, паважни, бетонови, трошенокаменни настилки и тротоари/ и ремонти работи на пътни настилки, ново строителство и строително ремонтни работи.