Фирми

Търсене във : Всички фирми

Гарант АД | Хидравлични съоръжения и оборудване - Бяла Слатина

Гарант АД е създаден през 1964 година, като завод за производство на спирачни цилиндри. Впоследствие разширява производствената си програма и в момента е с предмет на дейност производство на машиностроителни изделия и търговия в страната и чужбина.

Млада гвардия ООД - Изработка на машини и съоръжения, Хасково

"Млада гвардия" ООД, Хасково е фирма, специализирана в машиностроенето - проектиране, изработка, монтаж и сервиз на машини и съоръжения за хранително-вкусовата, тютюневата и винарската промишленост, на транспортни съоръжения, пожарогасители и други.

Аутдоор Бизнес Груп - Проектиране, изработване и монтиране съоръжения за детски площадки, София

В Outdoor Business Group ние знаем, че игралната площадка много повече от просто място за игра. Когато са проектирани, за да подпомагат детското развитие, игралните площадки могат значително да подобрят детското здраве, възможности за научаване на нови неща и социалното им развитие.

ТИРОЛ СЕРВИЗ ООД - Монтаж и сервиз на кухненско оборудване и хладилни съоръжения, София

Компанията е създадена преди 10г. с основен предмет на дейност сервиз на професионално оборудване за ресторанти, хотели и търговски обекти и е сред лидерите на българския пазар в предлагането на качествено кухненско професионално оборудване за ресторанти, барове, хотели, хипермаркети и супермаркети.

Промстройпроект ООД - Машини и съоръжения за строителството, София

Наша основна грижа и отговорност е осигуряване на безопасни условия на труд при изпълнението и експлоатацията на инженерните ни проекти, за което е издадена официална Политика на Ръководството на Дружеството!