Фирми

Търсене във : Всички фирми

Семеен хотел Еница, Тетевен

Новопостроеният бутиков Семеен Хотел "Еница" е разположен на 120 км. източно от София, в самия град Тетевен, на главен път град Тетевен - село Рибарица.

(23 reviews)

Семеен хотел Фламинго, Враца

Семеен хотел „Фламинго“ се намира в град Враца. Хотелът предлага удобно и естетично настаняване. Тук ще намерите уют, спокойствие и комфорт. Местоположението му осигурява удобни транспортни връзки с административния и търговски център на града.

Хотел-ресторант “Алафрангите”

Хотел-ресторант Алафрангите се намира в центъра на Стария Пловдив. С автентичната си възрожденска архитектура и интериор, решен в стила на старата пловдивска градска къща, той ви посреща с очарованието на отдавна отминали времена и превръща престоя ви в неповторимо изживяване.

Хотел Грийн Палас, гр. Шумен

Ако съществува място, което съчетава модерни условия с перфектна локация и предлага изключително изгодни нощувки, то това е Вашият хотел – хотел „Грийн Палас“, гр. Шумен. Сигурни сме, че всеки би разпознал стилната фасада на „Грийн Палас“. Ако сте от гостите на град Шумен, никак няма да е трудно да откриете площад Александър Стамболийски, номер 20. Търсите ли лукс, удобство и стил на достъпни цени? Достигнали сте до правилния адрес!