Абонамент

Абонаментни планове и банер реклами

Абонаментни планове и банер реклами

Благодарение на платформата Web Portal, ние успяваме да удовлетворим клиентите ни, като изпълняваме всяка една услуга безпогрешно. Eкипът на Уеб Юнивърсъл непрекъснато следи различните насоки и промени, които Google налага и по тази причина оптимизацията чрез Web Portal, която предоставяме за Вашата фирма, е винаги безупречна. За да подпомогнем развитието на даден бизнес по най-качествения начин, ние сме разработили абонаментни планове, които да пасват идеално, спрямо възможностите и изискванията на клиентите ни. В случай че те имат по-специфични желания по отношение на предлаганите от нас стандартни абонаменти планове и срокове на услугите ни, се изготвят напълно индивидуални оферти, според нуждите им.
Оптимизацията е не само начин за повишаване на приходите на даден бизнес, тя е и важен фактор за бъдещето му, защото има голям принос за неговото развитие.

• Абонаментни планове

Чрез използването на абонаментните пакети на Уеб портал, Вие несъмнено ще изпъкнете пред своите конкуренти с неповторим дизайн и представяне в интернет пространството. Всеки пакет е валиден в срок от 1 година и 3 месеца след заплащането.

• Банери

Банер „V.I.P“ (статичен)
Банерите V.I.P се намират на началната страница на Web Portal. Те са с различни размери и имат най - добра визуализация в платформата. Използването на V.I.P банерите води до създаването на голям трафик към даден уеб сайт. Всеки банер е с различна цена, спрямо големината и позицията му.
V.I.P Platinum - 795x309 - 290лв. за 6 месеца
V.I.P Gold - 387x290 - 145лв. за 6 месеца
V.I.P Silver - 387x258 - 128лв. за 6 месеца
V.I.P Bronze - 387x237 - 118лв. за 6 месеца

Банер „Най-търсени“ (статичен)
Банерите „Най-търсени“ се намират веднага след V.I.P на началната страница на Web Portal. Те са с променлив размер, който зависи от използванoто изображение и текста. На тях се визуализира освен изображение и име на фирма, но и кратък описателен текст, рейтинг, достигнат в портала и адрес за кореспонденция.
Цената за използване е 98 лв за 6 месеца

Банер „Page“ (динамичен)
Банера „Page“ се намира на всяка една страница в Web Portal, освен на началната. Неговата основна цел е да има създадена качествена хипервръзка, сочеща към уеб страницата на фирмата. Този банер поддава сигнали към Google, че даден сайт е активен в пространството, понеже колкото повече линкове (качествени) има към него в различни (подходящи) платформи, толкова повече Google ще реши, че сайтът Ви е „полезен“ и ще Ви класира по - напред в резултатите.
Размер 300x230 - 39лв. за 6 месеца

*Цените са без включен ДДС.


• Програма „Лоялни клиенти“

Ние ценим и уважаваме своите клиенти, защото те спомагат за усъвършенстването ни в сферата. Специални благодарности дължим на тези, които останаха лоялни през цялото време на съвместната ни работа и заради тях решихме да създадем програмата „Лоялни клиенти“, чрез която да поощрим всички доверили се на нас и на нашите способности. При тази опция всеки клиент ползвал услугите ни повече от една година получава 120лв. бюджет за реклама в Web Portal.

Стани наш партньор сега !

Рекламирай се