Новини - Блог

Ариес Старс ЕООД се занимава с тониране на бои и тониране на латекс. Предлага цветови решения за всички Ваши мечти. Достатъчно е само да изберете подходящия за вас цвят, а с всичко останало ще се справят нашите търговски сътрудници. Скорост на изпълнение – тонирането на продуктите се извършва за минути. Гарантираме високо качество на добра цена, повторяемост на избрания от клиента цвят и отлична устойчивост на атмосферни влияния.

Ариес Старс ЕООД предлага на своите клиенти компютърното тониране на бои и латекси за вътрешно и външно боядисване, а също така и на автобои. Това осигурява бързо, точно и качествено постигане на желания от клиента цвят за интериорно и екстериорно боядисване. В магазина на фирмата ще откриете и всичко необходимо за боядисването. Всички видове четки, мечета и ванички.

Ариес Старс ЕООД предлага: Тониране на качествен гръцки латекс Тониране на автобои Лакове Мазилки Голямо разнообразие от цветове Контакти Адрес: Севлиево 5403, ж.к. Митко Палаузов, бл. 24 Телефон: 0885 331 286 Уеб сайт: www.facebook.com/ludmil.georgiev.50 E-mail: danail073@abv.bg

Ключови думи

Фирма Дайманд Трансмишън OOД е официален представител на Аutomatic Choice – Europe, за България. Специализирана е в ремонта на автоматични скоростни кутии и в продажбата на всички видове резервни части. Фирмата разполага с нова сервизна база в София.

Работи с оригинални и афтърмаркет части на фирмите: ZF, Mercedes, Alto, Transtar.

Извършва продажби на рециклирани и втора употреба автоматични скоростни кутии и хидротрансформатори.

Услуги

 • Диагностика на текущото състояние на автоматичната скоростна кутия;
 • Ремонт на всички видове автоматични скоростни кутии:
  • леки автомобили, джипове, миниванове и пикапи.
 • Рециклиране на части и турбини:
  • възстановяване на турбини;
  • продажба на отремонтирани скоростни кутия срещу връщане на старата.
 • Смяна на масла, филтри и гарнитури;
 • Гаранционно и извънгаранционно обслужване:
  • гаранционна смяна на масла;
  • извънгаранционна поддръжка и профилактика на автомобили с автоматични скорости.

Ключови думи

Кале Ауто ООД е официален дилър на TOYOTA.

Предлагаме комплексни решения за покупко-продажба на нови и употребявани автомобили, включващи: Обратно изкупуване, бартер и съдействие при комисионна продажба.

Проверка, консултация и оценка на автомобили.
Възможности за лизинговане чрез договорни отношения с банки, кредитни инстанции и лизингови компании.

 

 Кале Ауто ООД предлага:

 • Автосалон
 • Автосервиз
 • Резервни части
 • Авторепаратурен сервиз
 • Бояджиен сервиз

 

Ключови думи

Автосервиз Honda е специализиран за японски и корейски автомобили, оборудван с високотехнологични машини и уреди. Извършва ремонти на двигател, ходова част, компютърна диагностика и др. Разполага с пункт за Годишни Технически Прегледи.

Ключови думи

Фирма „ИПС” ООД е регистрирана през 1992г. в гр. Благоевград, като започва с продажба на резервни части и нови автомобили VW и АUDI, в последствие открива шоу-рум и магазин за резервни части, и през 1994г. пуска в действие автосервиза. Вече 16 години търговско сервизния комплекс обслужва успешно с високо качество всички клиенти от Югозападна България . Сервизът е напълно оборудван със модерна апаратура и отговоря на най-високите изисквания. Сервизът предлага широка гама от автоуслуги, като особено внимание и безспорни успехи постигаме при компютърна диагностика, ремонт на преден и заден мост, ремонт на всички видове системи за впръскване на бензинови и дизелови автомобилеи, ремонт и поддръжка на автоклиматици, тенекеджийски и бояджийски услуги. Работим като доверен сервиз със застахователни компании. Освен традиционните дейности по авторемонтно обслужване ние извършваме и някои по –специфични услуги като: - ултразвуково електронно почистване на климатични системи - чип-тунинг - монтаж на фарове „ксенон” - монтаж на навигационни системи и др.
В комплекса работят висококвалифицирани автомеханици с помоща на модерна иновативна апаратура и авантарден фирмен софтуер. 

Заповядайте при нас и ще се уверите сами.

Ключови думи