Фирми

Търсене във : Всички фирми

Еконсулт ООД - Галванични линии, пречиствателни станции, автоматизация, Севлиево

Екипът на Еконсулт ООД извършва всички дейности по проектирането, монтажа и въввеждането в експлоатация и консумативите на галванични линии, аспирационни уредби за агресивни среди и скрубери.

Нотариус Станислав Николов Филипов, София

Нотариус Станислав Николов Филипов №508 има собствена кантора на територията на гр. София. Има завършена следдипломна специализация в Юридическия факултет на Виенския университет. Владее немски, английски и руски език.

Хрома ООД - Лабораторно оборудване и проектантска дейност, София

Фирмата се занимава с доставка на аналитично лабораторно оборудване, оборудване за проверка на багажи и пътници и проектантска дейност в сферата на възобновяемите енергийни източници.

ГФК-България - Институт за маркетингови изследвания, София

Използвайки иновативни технологии и методи за анализ, GfK превръща големия масив от данни в интелигентни решения, давайки възможност на своите клиентите да станат още по-конкурентоспособни на пазара и да обогатят преживяванията и избора, който предоставят на своите потребители.

Погребална агенция УСПЕНИЕ, София и Благоевград

Ние от екипа на погребална агенция „Успение” ООД, предлагаме на клиентите си високо качество на предлаганите от нас услуги, на достъпни цени, като даваме възможност за гъвкаво формиране на крайната цена на услугата, съобразена с възможностите и желанията на нашите скъпи клиенти.